• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Murray odstúpil v Ríme a hrozí mu, že vynechá Roland Garros

Rím 15. mája (TASR) - Škótsky tenista Andy Murray odstúpil z turnaja Masters v Ríme pre bolesti chrbta a hrozí mu, že nebude štartovať na grandslamovom podujatí Roland Garros, ktoré sa začína o jedenásť dní. Informovala o tom agentúra dpa.

Tretí nasadený hráč nedohral v talianskej metropole súboj s Marcelom Granollersom, keď odstúpil v úvode tretieho setu za stavu 3:6, 7:6 (5). Pre Murraya to bolo prvé odstúpenie od mája 2007, keď pre problémy so zápästím predčasne ukončil svoje účinkovanie na turnaji v Hamburgu a následne pauzoval takmer tri mesiace.

"Bol by som veľmi prekvapený, ak by som nastúpil v Paríži," uviedol Murray, ktorý dodal, že problémy v dolnej časti chrbta ho v posledných mesiacoch trápili už dlhšie. "Cítil som bolesť dnes, rovnaké to bolo aj v Madride. Po Madride som si vzal niekoľko dní na oddych. Išiel som do toho a urobil niekoľko bodov. Ale stále to dnes bolo veľmi citlivé. Musíme počkať a uvidíme, čo bude s Parížom. Konečné rozhodnutie urobím až o päť dní alebo trochu neskôr."

pb ms

Vloženo: 15. 05. 2013       Kategorie: Tasr