• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Roland: Erraniová prvou semifinalistkou ženskej dvojhry

Paríž 4. júna (TASR) - Talianska tenistka Sara Erraniová sa stala prvou semifinalistkou ženskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Vlaňajšia finalistka si vo štvrťfinále ako nasadená päťka poradila so štvorkou "pavúka" Poľkou Agnieszkou Radwaňskou v dvoch setoch 6:4 a 7:6 (6).

Erraniová bola v rozhodujúcich momentoch agresívnejšia a urobila menej nevynútených chýb ako jej súperka, pre ktorú to bolo siedme neúspešné štvrťfinále na podujatiach veľkej štvorky. Negatívnu sériu prerušila Radwaňská iba vlani vo Wimbledone, kde postúpila až do finále.

Erraniová mala po postupe do druhého parížskeho semifinále v rade veľkú radosť. "Vedela som, že ak chcem uspieť, musím hrať ináč ako vlani na MS WTA Tour v Istanbule. Aj tentokrát to bola bitka, no so šťastným koncom pre mňa. Pred začiatkom turnaja som bola pod tlakom, vedela som, že musím obhajovať veľa bodov. Dnes som však predviedla skvelý tenis," povedala v prvom interview Erraniová, ktorá sa v semifinále stretne s víťazkou duelu medzi najvyššie nasadenou Američankou Serenou Williamsovou a Ruskou Svetlanou Kuznecovovou.

ženy - dvojhra - štvrťfinále:

Sara Erraniová (5-Tal.) - Agnieszka Radwaňská (4-Poľ.) 6:4, 7:6 (6)

la

Vloženo: 04. 06. 2013       Kategorie: Tasr