• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Cibulková začala prípravu na Wimbledon medzi petržalskými panelákmi

Bratislava 14. júna (TASR) - V areáli TK Jednotka na Prokofievovej v Bratislave začala slovenská tenistka Dominika Cibulková po dvanásťdňovej pauze zavinenej zranením achilovky prípravu na Wimbledon. Prvý tréning absolvovala medzi petržalskými panelákmi na ozajstnom trávnatom dvorci.

?Je to super,? hodnotil pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu prvý kontakt s trávou Matej Lipták, tréner slovenskej jednotky. Lipták prirovnal kurt k birminghamskému. Pre jeho zverenku po zranení je tráva dobrým povrchom na rozohratie sa. ?Noha zatiaľ, chvalabohu, drží,? povedala aktuálne 18. hráčka sveta. Cibulková by chcela hrať už na turnaji v holandskom Hertogenboschi, odlet si s trénerom naplánovali na nedeľu.

Problémy s achilovkou ju trápili už pred turnajom v Indian Wells. Po parížskom predčasnom vypadnutí, v druhom kole Roland Garros, podstúpila liečbu plazmou u doktora Vladimíra Luptáka. ?Nič príjemné, je to dosť bolestivé, ale čosi už vydržím,? vravela. Podstatné je zlepšenie nohy a opätovný návrat na dvorec. Voľno ? i keď nútené ? sa zišlo jej, aj trénerovi Liptákovi, ktorý sa stal už dvojnásobným otcom ? pred niekoľkými dňami sa mu narodila dcéra Katka. Cibulková v uplynulých dňoch ukončila spoluprácu s americkým kondičným trénerom Markom Wellingtonom a v súčasnosti rieši otázku jeho nástupcu.

la

Vloženo: 14. 06. 2013       Kategorie: Tasr