• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Wimbledon-Tenis: Slovná prestrelka medzi S. Williamsovou a Šarapovovou

Londýn 23. Júna (TASR) - Už pred začiatkom grandslamového tenisového turnaja vo Wimbledone si Serena Williamsová a Maria Šarapovová vymenili ?verbálne loptičky?. Američanka totiž v rozhovore pre magazín Rolling Stone komentovala vzťah Rusky a Bulhara Grigora Dimitrova.

?Jedna zaľúbená hráčka z top päťky začína každý rozhovor vetou: Som tak šťastná. Je to nudné,? povedala Williamsová.?Ak chce za každú cenu hovoriť o osobných veciach, tak nech to je o jej vzťahu s mužom, ktorý sa rozvádza a má dve deti. Na verejnosti hovorím o športe. Som si istá, že veľa ľudí by chcelo vedieť viac, ale môj osobný život zostane osobný. Možno by Serena mala hovoriť viac o športe, ako o sebe,? cituje slová Šarapovovej internetový portál welt.de.

Šarapovovú tiež nahneval rivalkin komentár ku kauze znásilnenia 16-ročného dievčaťa dvomi neplnoletými páchateľmi v Ohiu. Tí dievča opili a následne zneužili. ?Nemala dopustiť takúto situáciu,? tvrdí S. Williamsová. ?Z jej názoru som smutná,? reagovala ruská hráčka. Williamsová sa podľa agentúry Reuters Šarapovovej za kontroverzné vyjadrenia osobne ospravedlnila: ?V žiadnom prípade som nechcela povedať, že si je sama na vine. To, čo som údajne povedala, je necitlivé a zraňujúce. Podporujem ženy a bojujem za ich práva."

kj la

Vloženo: 23. 06. 2013       Kategorie: Tasr