• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Wimbledon: Lacko prehral v 1. kole dvojhry s Ramom

Wimbledon 24. júna (TASR) - Slovenský tenista Lukáš Lacko neuspel v 1. kole dvojhry na grandslamovom turnaji vo Wimbledone. Zverenec trénera Ladislava Simona prehral na tráve All England Clubu s Američanom Rajeevom Ramom v štyroch setoch 5:7, 4:6, 7:6 (2) a 2:6.

Slovenský daviscupový reprezentant tak na treťom podujatí veľkej štvorky nenadviaže na vystúpenie z vlaňajška, keď postúpil do 3. kola. Pre Lacka to bol prvý súťažný zápas od májového Roland Garros. Po návrate z Paríža ho hospitalizovali v ružinovskej nemocnici zo zápalom pľúc, následne musel vynechať trávnaté turnaje v Nottinghame i Hertogenboschi.

O osude prvého setu duelu medzi Lackom a Ramom rozhodol jedenásty gem, v ktorom Američan prelomil súperovo podanie. Aj na zisk druhého dejstva stačil Ramovi jediný brejk - tentokrát za stavu 4:3. V treťom sete si obaja hráči držali svoj servis a tak na rad prišiel tajbrejk, v ktorom dominoval slovenský tenista. Vo štvrtom dejstve si však Ram po brejku v šiestom geme vybudoval náskok 4:2 a zápas už dotiahol do úspešného konca.

muži - dvojhra - 1. kolo:

Rajeev Ram (USA) - Lukáš LACKO (SR) 7:5, 6:4, 6:7 (2), 6:2

la

Vloženo: 24. 06. 2013       Kategorie: Tasr