• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Wimbledon: Troicki postúpil do 3. kola, Štěpánek skrečoval (3)

Wimbledon 26. júna (TASR) - Francúzsky tenista Adrian Mannarino si ako prvý zabezpečil postup do 3. kola wimbledonskej dvojhry. Jeho súper v 2. kole osemnásty nasadený Američan John Isner zápas skrečoval za stavu 1:1 v prvom sete pre zranenie ľavého kolena.

Pred tromi rokmi sa Isner na tráve All England Clubu zapísal do tenisových dejín. Proti Francúzovi Nicolasovi Mahutovi odohral najdlhší zápas v histórii "bieleho športu", ktorý trval viac ako 11 hodín. Isner vyhral piaty set 70:68.

Belgický tenista Steve Darcis, ktorý v 1. kole Wimbledonu šokujúco vyradil Španiela Rafaela Nadala, odstúpil z turnaja pre zranenie ramena. Darcis mal v stredu podvečer nastúpiť v 2. kole proti Poliakovi Lukaszovi Kubotovi. Svoje stretnutie nedohral ani Čech Radek Štěpánek, ktorý skrečoval duel s Poliakom Jerzym Janowiczom.

muži - dvojhra - 2. kolo:

Viktor Troicki (Srb.) - Andrej Kuznecov (Rus.) 6:4, 6:3, 6:4, Jerzy Janowicz (24-Poľ.) - Radek Štěpánek (ČR) 6:2, 5:3 - skreč, Lukasz Kubot (Poľ.) - Steve Darcis (Bel.) - bez boja, Adrian Mannarino (Fr.) - John Isner (18-USA) 1:1 - skreč

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalšie výsledky

la

Vloženo: 26. 06. 2013       Kategorie: Tasr