• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Djokovič dementoval odchod Vajdu (2)

Paríž 2. októbra (TASR) - Informáciu renomovaného francúzskeho športového periodika L'Equipe, že spolupráca srbského tenistu Novaka Djokoviča so slovenským trénerom Mariánom Vajdom sa v januári 2014 skončí, dementoval v stredu sám Srb.

"Marián Vajda je prvým mužom môjho tímu a tak to aj zostane," citoval Djokoviča srbský Kurir.

L'Equipe tvrdil v stredajšom vydaní, že ak "Nole" v najbližších týždňoch stratí post svetovej jednotky, príde po skončení budúcoročného Australian Open k výmene trénera.

Nový Djokovičov kouč sa vraj mal ujať funkcie pred zápasom 1. kola svetovej skupiny Davisovho pohára medzi Srbskom a Švajčiarskom, ktorý ja na programe na prelome januára a februára. Vajda spolupracuje s Djokovičom od roku 2006 a 3. júla 2011 ho priviedol na vrchol mužského svetového rebríčka. V tomto roku Srb štvrtýkrát v kariére vyhral Australian Open, no odvtedy získal iba dva turnajové tituly. Vo finále Wimbledonu nestačil na domáceho Brita Andyho Murrayho, v dueli o titul na US Open prehral so Španielom Rafaelom Nadalom, ktorý ho v prípade postupu do finále turnaja v Pekingu môže už v pondelok zosadiť z najvyššej priečky svetového rebríčka.

UPOZORNENIE: Správa je aktualizovaná v perexe a rozšírená o 2. odsek

la jp

Vloženo: 02. 10. 2013       Kategorie: Tasr