• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Víťazmi Detského Davis Cupu Fed Cupu TC EMPIRE Trnava a Slovan Bratislava

Bratislava 6. októbra (TASR) - Víťazmi celoslovenského finále Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP 2013 sa stali chlapci TC EMPIRE Trnava a dievčatá Slovana Bratislava. Deviaty ročník úspešného projektu s tradičným októbrovým vyvrcholením v NTC mal dobrú úroveň.

?V Bratislave sme videli veľa šikovných detí. Bude na čom stavať. Z hľadiska kvality to bol vydarený ročník,? uviedol pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu Tibor Macko, prezident STZ. Dievčatá Slovana Bratislava dosiahli hetrik ? vyhrali už v rokoch 2010, 2012 a aj 2013. ?V Slovane sme vytvorili výborný kolektív detí všetkých kategórií. To je základ nášho úspechu,? povedala kapitánka víťazného družstva dievčat Radka Zrubáková.

Za najbojovnejšiu hráčku vyhlásili Saru Suchánkovú z víťazného Slovana, medzi chlapcami boli najbojovnejší Oliver Dao (Slávia STU Bratislava) a David Škoda (Slovan Bratislava). Na záverečnom hodnotení blahoželali deťom olympijský víťaz Miloslav Mečíř a majsterka sveta vo štvorhre Janette Husárová.

la

Vloženo: 06. 10. 2013       Kategorie: Tasr