• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Masters: Na Li zdolala v bielej skupine Erraniovú: "Bol to ťažký zápas"(2)

Istanbul 23. októbra (TASR) - Čínska tenistka Na Li úspešne vstúpila do bojov na MS WTA Tour v Istanbule. V úvodnom vystúpení v bielej skupine zdolala ako nasadená štvorka turnajovú šestku Talianku Saru Erraniovú v dvoch setoch 6:3 a 7:6 (5).

O osude úvodného dejstva rozhodol šiesty gem, v ktorom šampiónka Roland Garros z roku 2011 prelomila súperkino podanie. Na začiatku druhého setu prehrávala Na Li 1:3, potom však získala štyri gemy v rade a zápas dotiahla do úspešného konca. Erraniová síce ešte vyrovnala na 5:5, no v tajbrejku ťahala za kratší koniec.

Na Li bola po triumfe nad Taliankou spokojná. "Prvý zápas na takomto turnaji je vždy náročný. Sara potvrdila, že je veľká bojovníčka, nevzdávala sa do poslednej loptičky. Chcela by som sa poďakovať tureckým fanúšikom, ktorí boli opäť skvelí," povedala Číňanka v prvom interview priamo na kurte.

Erraniovej šance na postup do semifinále sa znížili na minimum. V utorok totiž podľahla v dvoch setoch Bieloruske Victorii Azarenkovej, ktorá si v stredu zmerala sily so Srbkou Jelenou Jankovičovou.

biela skupina:

Na Li (4-Čína) - Sara Erraniová (6-Tal.) 6:3, 7:6 (5)

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Na Li

la

Vloženo: 23. 10. 2013       Kategorie: Tasr