• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Masters: Kerberová si v červenej skupine poradila s Radwaňskou (3)

Istanbul 24. októbra (TASR) - Čínska tenistka Na Li uspela aj v druhom vystúpení na MS WTA Tour v Istanbule a výrazne si posilnila šance na postup do semifinále. Šampiónka Roland Garros z roku 2011 zdolala v úvodnom štvrtkovom zápase bielej skupiny ako nasadená štvorka turnajovú sedmičku Srbku Jelenu Jankovičovú v troch setoch 6:3, 2:6 a 6:3. O osude zápasu rozhodol Tildenov gem, v ktorom Na Li prelomila podanie súperky.

Číňanka bola po druhom víťazstve na šampionáte WTA spokojná. "Bol to náročný zápas. Jankovičová hrala veľmi dobre a musela som podať maximálny výkon, aby som ju zdolala. V záverečnom zápase skupiny proti Azarenkovej nemám čo stratiť. Vika je svetová dvojka a bude favoritkou, no ja sa pokúsim presadiť svojou hrou," povedala Na Li v prvom interview priamo na kurte.

V červenej skupine si Nemka Angelique Keeberová po výbornom výkone poradila s treťou nasadenou Poľkou Agnieszkou Radwaňskou hladko v dvoch setoch 6:2, 6:2 a udržala si šance na postup do semifinále. Pre turnajovú osmičku je to vôbec prvé víťazstvo na Masters. Staršia zo sestier Radwaňských, ktorá pôsobila vo štvrtkovom dueli na dvorci odovzdaným dojmom, opúšťa Istanbul s tromi prehrami.

červená skupina:

Angelique Kerberová (8-Nem.) - Agnieszka Radwaňská (3-Poľ.) 6:2, 6:2

biela skupina:

Na Li (4-Čína) - Jelena Jankovičová (7-Srb.) 6:3, 2:6, 6:3

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalší výsledok

la

Vloženo: 24. 10. 2013       Kategorie: Tasr