• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Masters: Na Li do semifinále: "Svoju súperku zatiaľ neriešim" (2)

Istanbul 25. októbra (TASR) - Čínska tenistka Na Li sa stala druhou semifinalistkou na MS WTA Tour 2013 v Istanbule, keď jej postup z Bielej skupiny medzi najlepšiu štvorku uľahčilo zranenie v oblasti chrbta turnajovej dvojky Victorie Azarenkovej. Tridsaťjedenročná Číňanka vyhrala za 77 minút v dvoch setoch 6:2 a 6:1.

Bieloruská tenistka si v šiestom geme prvého setu vzala zdravotnú prestávku pre bolesti chrbta a po niekoľkých minútach rýchleho ošetrenia sa vrátila späť na kurt. Napriek pretrvávajúcim bolestiam dohrala Azarenková zápas až do konca, svojej druhej prehre na turnaji však už nedokázala zabrániť.

"Zo začiatku to vôbec nebol jednoduchý zápas. Potom sa súperka zranila a myslela som, že duel skrečuje. Ona však pokračovala v hre ďalej a po psychickej stránke to nebolo pre mňa ľahké ani v závere. Som rada, že som postúpila. Na situáciu v Červenej skupine sa vôbec nepozerám, zatiaľ svoju semifinálovú súperku neriešim," povedala priamo po zápase na kurte do televízneho vysielania Na Li.

Biela skupina:

Na Li (4-Čína) - Victoria Azarenková (2-Biel.) 6:2, 6:1

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Na Li v 3. odseku

ky lt

Vloženo: 25. 10. 2013       Kategorie: Tasr