• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Lacko zdolal na Slovak Open Mečířa ml. a postúpil do štvrťfinále (2)

Bratislava 7. novembra (TASR) - Jediným slovenským zástupcom vo štvrťfinále bratislavského challengeru Slovak Open bude Lukáš Lacko. Šampión z roku 2011 zdolal v 2. kole ako nasadená štvorka krajana Miloslava Mečířa ml. po veľkom boji za 107 minút 3:6, 7:5 a 6:4. V boji o postup do semifinále sa v piatok stretne s Bosniakom Damirom Džumhurom.

"Bol to najlepší zápas turnaja, obaja sme hrali výborný tenis," povedal pre oficiálnu stránku Slovak Open Lacko. "Miloš je talentovaný hráč, od stavu 3:1 hral skvelý tenis. Boli stavy, v ktorých som nevedel čo hrať. Výborne servoval, miestami k tomu pridal dobrý return, v hre odzadu robil málo chýb. V poslednom období hrá vo svojej top forme. Bol to veľmi tesný zápas, tak ako som vyhral, mohol som aj prehrať."

Mečíř ml. hľadal príčiny tesnej prehry: "V zápase som odišiel fyzicky, v druhom sete som už bol zrelý na striedanie... Tretí set som držal iba podaním. Momentálne ma baví hrať tenis, vidím, že to, na čom som pracoval, prinieslo nejaké výsledky. Budem sa snažiť pokračovať a ešte pridať."

dvojhra - 2. kolo:

Lukáš LACKO (4-SR) - Miloslav MEČÍŘ ml. (SR) 3:6, 7:5, 6:4

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlasy

mp

Vloženo: 07. 11. 2013       Kategorie: Tasr