• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Cibulková s Hantuchovou skrečovali v Dauhe svoje zápasy 1. kola

Dauha 11. februára (TASR) - Obe slovenské fedcupové reprezentantky Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová skrečovali svoje zápasy 1. kola tenisového turnaja WTA v katarskej Dauhe.

Cibulková, ktorá odohrala cez víkend dva náročné duely proti Nemkám Angelique Kerberovej a Andrei Petkovicovej v rámci štvrťfinále svetovej skupiny Fed Cupu (2:3), skrečovala duel v jedenástom geme prvého setu za stavu 5:5. Do 2. kola tak postúpila jej súperka Ruska Alisa Klejbanová.

Dôvodom ukončenia zápasu boli žalúdočné nevoľnosti 24-ročnej Slovenky. "Už počas rannej rozohrávky som sa necítila dobre. Začala som mať žalúdočné problémy a ešte to neodišlo," povedala pre svoj oficiálny web finalistka tohtoročného Australian Open.

Cez 1. kolo neprešla ani jej krajanka Daniela Hantuchová, ktorá v sobotu nestačila na Kerberovú. V Katare sa na kurte stretla s dlhoročou rivalkou Srbkou Anou Ivanovičovou, v ktorej prospech vzdala zápas v druhom geme druhého setu za stavu 5:7 a 0:1 pre ňu. Hantuchová mala počas stretnutia problémy so stehenným svalom.

Výsledky, dvojhra - 1.kolo:

Alisa Klejbanová (Rus.) - Dominika CIBULKOVÁ (10-SR) 5:5 (Cibulková skreč), Ana Ivanovičová (9-Srb.) - Daniela HANTUCHOVÁ (SR) 7:5, 1:0 (Hantuchová skreč)

ky la lg

Vloženo: 11. 02. 2014       Kategorie: Tasr