• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Serena Williamsová pre zranenie odstúpila z turnaja v Madride

Madrid 9. mája (TASR) - Americká tenistka Serena Williamsová pre bolesti stehenného svalu nenastúpila na štvrťfinálový zápas proti Češke Petre Kvitovej na turnaji WTA v Madride. Vzhľadom k tomu, že antukový vrchol sezóny Roland Garros sa začne už o dva týždne, sa rozhodla doliečiť si zranenie.

Svetová jednotka, ktorá triumfovala na dvoch posledných ročníkoch turnaja v Madride, vyhlásila, že bolesť začala pociťovať už v prvom zápase proti Švajčiarke so slovenskými koreňmi Belinde Bencicovej. "Cítim bolesť v ľavom stehne a preto musím z turnaja v Madride odstúpiť. Stalo sa to počas môjho prvého zápasu a hoci sa to postupom času zlepšovalo, najlepším rozhodnutím bude dopriať si čas na regeneráciu a odpočinok. Je to frustrujúce, takto som rozhodne nechcela ukončiť tento týždeň," vyhlásila 32-ročná hrajúca legenda ženského tenisu pre agentúru Reuters.

Sedemnásťnásobná grandslamová šampiónka mala na konte 15- zápasovú víťaznú šnúru, keď nenašla v Madride v priebehu troch rokov žiadnu premožiteľku. Jej štvrtkové víťazstvo nad Španielkou Carlou Suarezovou Navarrovou bolo zároveň jej jubilejným 650. triumfom na okruhu WTA.

og la

Vloženo: 09. 05. 2014       Kategorie: Tasr