• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Hantuchová spokojná so vstupom do letnej americkej série turnajov (3)

Stanford 30. júla (TASR) - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v kalifornskom Stanforde. V úvodnom kole si poradila s Argentínčankou Paulou Ormaecheovou za 70 minút v dvoch setoch 6:3, 6:4. V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi proti Španielke Garbine Muguruzovej Blancovej, ktorá vyradila šiestu nasadenú slovenskú jednotku a obhajkyňu titulu Dominiku Cibulkovú v troch setoch 6:2, 4:6, 6:2.

Hantuchová mala z triumfu nad Ormaechovou radosť. "Veľmi sa teším z dnešnej večernej výhry a pozitívneho začiatku do dlhej letnej série amerických turnajov. Milujem Kaliforniu a celkovo ich životný štýl. Vždy mi to prinesie krásne spomienky z predošlých rokov, hlavne na víťazstva na turnaji v Indian Wells. Veľmi rada sa vždy vraciam do tejto časti sveta a ani sa mi nechce veriť, že tu v Stanforde hrám už po desiaty raz," povedala Slovenka prostredníctvom facebooku.

dvojhra - 1. kolo:

Daniela HANTUCHOVÁ (SR) - Paula Ormaecheová (Arg.) 6:3, 6:4, Venus Williamsová (USA) - Paula Kaniová (Poľ.) 6:3, 6:2, Ana Ivanovičová (5-Srb.) - Sabine Lisická (Nem.) 7:6 (2), 6:1

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlas Hantuchovej

la

.

Vloženo: 30. 07. 2014       Kategorie: Tasr