• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Gabašvili je podozrivý z ovplyvňovania výsledku na turnaji v Hamburgu

New York 14. augusta (TASR) - Ruský tenista Tejmuraz Gabašvili je podozrivý z účasti na ovplyvnení výsledku zápasu. Informáciu priniesla ruská tlačová agentúra ITAR-TASS s odvolaním sa na americké médiá.

Nezisková organizácia Federbet zaoberajúca sa šetrením výsledkov duelov, považuje za podozrivé stretnutie prvého kola turnaja ATP v nemeckom Hamburgu. Ruský tenista v ňom podľahol Španielovi Danielovi Gimeno-Traverovi 2:6, 3:6. Podľa organizácie Gabašvili príliš ľahko daroval súperovi víťazstvo. Zápas, ktorý sa konal 14. júla, trval hodinu a dvadsaťjeden minút.

V súčasnosti obaja športovci popierajú, že by mal zápas nešportový charakter. "Už počas turnaja vo Wimbledone som sa necítil veľmi dobre. Pravdepodobne sa tieto informácie dostali vonku a stávkujúci využili situáciu. Teraz je celá vina na nás. Osobne nemám čo skrývať. Niektorí športovci zarábajú 100.000 dolárov ročne a majú domy, ktoré stoja štvornásobne viac. To sú ľudia, o ktorých by mali byť pochybnosti, že niečo ne je v poriadku. V Hamburgu som hral so zranením kolena, ktoré ma trápilo už niekoľko mesiacov," konštatoval ruský tenista.

mc lt

Vloženo: 14. 08. 2014       Kategorie: Tasr