• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Mečíř ml. zdolal Becka v domácom derby 1. kola challengeru v Trnave

Trnava 16. septembra (TASR) - Miloslav Mečíř ml. zvíťazil v slovenskom derby dvoch držiteľov voľných kariet na antukovom challengeri Arimex Trophy (dotácia 42.500 eur + hospitality) v Trnave nad Karolom Beckom 7:5 a 6:2 a postúpil do druhého kola dvojhry.

Dvadsaťšesťročný Mečíř zlepšil postupom svoje turnajové maximum, doteraz vždy vypadol v prvom kole. "Mne vyšli pri Karolových šanciach výborné lopty, môj výkon bol možno mierne vyrovnanejší ako jeho. Zahral veľa výborných lôpt, ale mal aj veľa ľahkých chýb. Keď som ho chcel brejknuť, ubral som z razancie. Veľakrát to bolo lepšie, lebo si nevytvoril až taký tlak a spravil aj chyby. So svojím výkonom však nie som úplne spokojný. Podarilo sa mi ho zdolať konzistentnosťou," uviedol Mečíř ml. pre atptrnava.com.

Vo štvrtok 18. septembra si zmeria sily s tretím nasadeným Španielom Perem Ribom, ktorého tento rok zdolal už na challengeri v Ostrave. "Na svoju výšku veľmi dobre podáva. Hrá taký španielsky antukový tenis. Hrá sa proti nemu ťažko, záleží aj od toho, ako mi vyjdú herné situácie. Približne viem, čo by som mal hrať, len mi to nejde každý deň," dodal pre oficiálnu stránku turnaja.

dvojhra - 1. kolo:

Albert Montanes (4-Šp.) - Arthur de Greef (Belg.) 3:6, 6:3, 7:6 (1), Jan Mertl (ČR) - Jan Choinski (Nem.) 6:1, 6:0, Andreas Haider-Maurer (5-Rak.) - Benjamin Balleret (Mon.) 6:2, 6:1, Jason Kubler (Aus.) - Andrea Arnaboldi (Tal.) 6:4, 6:2, Pere Riba (3-Šp.) - Jaroslav Pospíšil (ČR) 6:3, 6:4, Antonio Veič (Chor.) - Peter Torebko (Nem.) 6:4, 7:5, Blaž Rola (2-Slov.) - Vladimir Ignatik (Biel.) 6:7 (5), 7:5, 6:4, Miloslav MEČÍŘ ml. (SR) - Karol BECK (SR) 7:5, 6:2

ny

Vloženo: 16. 09. 2014       Kategorie: Tasr