• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Hopmanov: Kanada zaskočila USA, po dvojhrách vedie 2:0

Perth 6. januára (TASR) - Tenisti Kanady na Hopmanovom pohári miešaných družstiev v austrálskom Perthe zaskočili favorizovaný tím USA. V dueli A-skupiny totiž vedú nad šesťnásobnými držiteľmi "diamantových loptičiek" 2:0. V úvodnej dvojhre Eugenie Bouchardová deklasovala svetovú jednotku Serenu Williamsovú 6:2, 6:1. Triumf kanadských farieb spečatil Vasek Pospisil, ktorý si poradil s Johnom Isnerom 6:4, 7:6 (4).

Bouchardová sa po prehre s Češkou Luciou Šafárovou rýchlo otriasla a proti Serene Williamsová podala výborný výkon. Súperku päťkrát brejkla a zmietla ju z kurtu za 50 minút. "Hrala som trochu lepšie ako v prvom zápase. Bola som aktívnejšia na nohách, agresívnejšia a chodila som si pre údery. Serena nevychytila najlepší deň, dokáže servovať oveľa lepšie," citovala Bouchardovú agentúra DPA.

Serena Williamsová bola po hladkej prehre sklamaná. "Dnes som to jednoducho nebola ja. Neviem, čo sa stalo, cítim sa veľmi unavená. Nedokážem poriadne hýbať telom, akoby som nemala v sebe žiadnu energiu. Je to frustrujúce, pretože viem, že dokážem hrať dvetisíckrát lepšie," povedala Američanka.

Hopmanov pohár:

A-skupina:

Kanada - USA 2:0 po dvojhrách

Eugenie Bouchardová - Serena Williamsová 6:2, 6:1

Vasek Pospisil - John Isner 6:4, 7:6 (4)

la jp

Vloženo: 06. 01. 2015       Kategorie: Tasr