• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Fed: Slovenky už v Apeldoorne trénovali, Páleník: "Je to pekná hala"

Bratislava 3. februára (TASR) - Slovenské tenistky si už pred víkendovým stretnutím 1. kola II. svetovej skupiny Pohára federácie s Holandskom otestovali halu Omnisport v Apeldoorne.

"Je to pekná hala, v pondelok ešte organizátori pripravovali antukový dvorec, s čím sme rátali, tréningový rozpis je od utorka," referoval pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu Ľubomír Páleník, vedúci výpravy.

"Prenájom haly a príprava dvorca vyjdú organizátora stretnutia na 80-tisíc eur. Kapacita je nachystaná na 2500 -3000 divákov. ,,Mám informáciu, že sa v predpredaji minulo už 2000 vstupeniek," dodal Páleník. Súboj sa v sobotu začína o 13.00 a v nedeľu o 12.00 hod.

Hráčky oboch tímov sa pripravujú na jedinom dvorci od deviatej rána do siedmej večer. ,,Všetko je kvalitne pripravené, bývame v hoteli vzdialenom 15 minút od centra. Posilňovňa je v hoteli aj v hale. V pondelok po príchode sme zostali v hoteli, kde je výborná kuchyňa," zakončil Páleník. V stredu majú oba tímy stretnutie s médiami, vo štvrtok večer banket na privítanie a v piatok na pravé poludnie je na radnici žreb.

la

Vloženo: 03. 02. 2015       Kategorie: Tasr