• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Šramková neuspela v 2. kole dvojhry na Empire Slovak Open - SÚHRN

Trnava 7. mája (TASR) - Slovenská tenistka Rebecca Šramková neuspela v 2. kole dvojhry na antukovom turnaji ITF Empire Slovak Open v Trnave (dotácia 100.000 USD). V pozícii kvalifikantky prehrala s Češkou Denisou Allertovou v troch setoch 7:5, 3:6, 4:6. Slovensko tak prišlo aj o posledné želiezko v singli. V dueli o postup do semifinále nastúpi Allertová v piatok proti druhej nasadenej Srbke Aleksandre Kruničovej.

Šramková vyhrala v Trnave štyri zápasy, v koncovke piateho rozhodla lepšia kondicía českej tenistky. ?Zvládla to lepšie po fyzickej stránke. Je to skúsená hráčka. Vedela, ako ma má ?rozložiť?. Mohla som to tu celé aj vyhrať, je to škoda. Potvrdila som si, že to, čo trénujem, je správne. Treba v tom pokračovať. Bude to dobré,? povedala pre oficiálnu stránku turnaja www.empireslovakopen.sk Šramková, ktorá bude hrať najbližšie 25-tisícový turnaj v talianskej Caserte.

dvojhra - 2. kolo:

Denisa Allertová (ČR) - Rebecca ŠRAMKOVÁ (SR) 5:7, 6:3, 6:4, Jelena Ostapenková (Lot.) - Yanina Wickmayerová (Bel.) 6:2, 6:4, Victoria Kanová (Rus.) - Barbora Krejčíková (ČR) 5:7, 7:5, 7:6 (4), Tereza Smitková (1-ČR) - Julia Bejgelzimerová (Ukr.) 6:2, 4:6, 6:1, Aleksandra Kruničová (Srb.) - Kateřina Vaňková (ČR) 7:6 (6), 6:0, Danka Koviničová (ČH) - Angelina Kalininová (Ukr.) 6:0, 7:5

la

Vloženo: 07. 05. 2015       Kategorie: Tasr