• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis:Juríková neuspela v semifinále debla v Trnave,s turnajom je však spokojná

Trnava 8. mája (TASR) - Slovenská tenistka Lenka Juríková s Nemkou Annou Lenou Friedsamovou neuspeli v semifinále štvorhry na turnaji ITF Empire Slovak Open v Trnave. Ukrajinsko-ruskému páru Julia Bejgelzimerová, Margarita Gasparjanová podľahli hladko v dvoch setoch 3:6, 1:6.

Napriek prehre bola Juríková s vystúpením v debli spokojná, veď s Friedsamovou hrali spolu prvýkrát. "Od organizátorov som dostala do štvorhry voľnú kartu. Pôvodne som chcela hrať s Vivien Juhászovou, no tá v Trnave napokon neštartovala a tak sme sa dohodli s Friedsmamovou. Súperky boli dnes kvalitné, bolo vidno, že sú už zohraté. My sme sa s Annou stále iba oťukávali. Semifinále na stotisícke je však solídny výsledok," povedala Juríková, ktorú potešil aj postup do hlavnej súťaže dvojhry.

V kvalifikácii vyhrala tri zápasy. "Celkovo hodnotím turnaj v Trnave pozitívne. Konečne som začala hrať trochu lepšie a forma stúpa. Som rada, že som sa kvalifikovala do hlavnej súťaže. Škoda, že som neprešla cez prvé kolo. Zohrala tam svoju úlohu únava, minulý týždeň som hrala extraligu a potom absolvovala náročnú kvalifikáciu. Teraz si chvíľu oddýchnem. O cieľoch na najbližšie mesiace nechcem dopredu hovoriť. Dôležité je, aby som si dala úplne do poriadku boľavé koleno," dodala pre TASR Juríková.

štvorhra - semifinále:

Julia Bejzelzimerová, Margita Gasparjanová (Ukr./Rus.) - Lenka JURÍKOVÁ, Anna Lena Friedsamová (SR/Nem.) 6:3, 6:1

la /k dispozícii sú zvukové záznamy/

Vloženo: 08. 05. 2015       Kategorie: Tasr