• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

OPRAVA-Tenis-Fed: Slovenky v 1. kole II. svetovej skupiny doma proti Kanade

Redakcia športového spravodajstva TASR prosí svojich odberateľov, aby si v správe Slovenky v 1. kole II. svetovej skupiny doma proti Kanade vydanej o 12.16

opravili v titulku i v oboch odsekoch

Slovenské tenistky sa v 1. kole II. svetovej skupiny budúcoročného Pohára federácie (6.-7. februára 2016) stretnú s Kanadou, pričom budú mať výhodu domáceho prostredia.

Slovenky figurovali medzi nenasadenými tímami a okrem Kanaďaniek ešte mohli naraziť na Austráliu, Srbsko alebo Poľsko.

na správne

Slovenky v 1. kole II. svetovej skupiny doma proti Austrálii

Slovenské tenistky sa v 1. kole II. svetovej skupiny budúcoročného Pohára federácie (6.-7. februára 2016) stretnú s Austráliou, pričom budú mať výhodu domáceho prostredia.

Slovenky figurovali medzi nenasadenými tímami a okrem Austrálčaniek ešte mohli naraziť na Kanadu, Srbsko alebo Poľsko.

za chyby sa ospavedlnujeme

nasleduje opravené znenie

Paríž 3. júna (TASR) - Slovenské tenistky sa v 1. kole II. svetovej skupiny budúcoročného Pohára federácie (6.-7. februára 2016) stretnú s Austráliou, pričom budú mať výhodu domáceho prostredia. Rozhodol o tom stredajší žreb v múzeu Francúzskej tenisovej federácie v areáli Roland Garros v Paríži.

Slovenky figurovali medzi nenasadenými tímami a okrem Austrálčaniek ešte mohli naraziť na Kanadu, Srbsko alebo Poľsko. Zverenky kapitána Mateja Liptáka vo februári prehrali v dueli 1. kola II. svetovej skupiny v Apeldoorne s domácim Holandskom 1:4. V apríli v baráži v bratislavskom NTC deklasovali Švédsko 4:0 a udržali sa v druhej najlepšej osmičke.

la

Vloženo: 03. 06. 2015       Kategorie: Tasr