• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Roland: Ohlasy médií po triumfe Wawrinku: "Prekliatie Noleho pokračuje"

Paríž 7. júna (TASR) - Ohlasy svetových médií po víťazstve švajčiarskeho tenistu Stana Wawrinku nad Srbom Novakom Djokovičom vo finále mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži:

Blic (Srb.): "História si musí počkať: Djokovič stále bez titulu na Roland Garros."

BN Televizija (Srb.): "Prekliatie Roland Garros pokračuje, Nole bez titulu!"

Neue Zürcher Zeitung (Švajč.): "Dokázal to! Wawrinka má druhý grandslamový titul. Vo finále dominoval vo všetkých aspektoch a nedal Djokovičovi šancu."

20min.ch (Švajč.): "Wawrinka je kráľom Paríža! Vo finále senzačne zdolal svetovú jednotku Djokoviča v štyroch setoch. Ukonćil tak jeho 28-zápasovú víťaznú sériu."

Reuter (V. Brit.): "Wawrinka postavil na hlavu všetky predpoklady. Jeho jednoručný bekhend mal zdrvujúci efekt a Djokovič sa kariérneho grandslamu zatiaľ nedočkal."

BBC (V. Brit.): "Wawrinka šokoval Djokoviča a získal svoj prvý titul na Roladn Garros."

DPA (Nem.): "Wawrinka zničil Djokovičov sen o titule na parížskej antuke. Švajčiar vyhral Roland Garros v dominantnej fazóne, pre najvyššie nasadeného Srba bol príliš veľkou prekážkou. Djokovič musí ďalej čakať."

idnes.cz (ČR): "Nástupca fenomenálneho Nadala sa volá Stan Wawrinka, Djokovič vytúžený titul nezískal. Nový parižsky šampión je prekvapujúci."

blesk.cz: "Finálová senzácia, Wawrinka zdolala Djokoviča! Srbský tenista tak prehral na parížskej antuke aj svoje tretie finále a stále márne čaká na zisk kariérneho grandslamu."

mp la

Vloženo: 07. 06. 2015       Kategorie: Tasr