• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Wimbledon: Šafářová nezaváhala, v 3. kole prešla cez Stephensovú (3)

Wimbledon 3. júla (TASR) - Ruská tenistka Maria Šarapovová postúpila na grandslamovom turnaji vo Wimbledone do 4. kola. V piatkovom súboji toho tretieho nedala šancu Rumunke Irine Beguovej a za 85 minút ju zdolala v dvoch setoch 6:4, 6:3.

Beguová pritom nemala horšie štatistiky v porovnaní s favorizovanou súperkou. Urobila však až dvadsať nevynútených chýb, a hoci v druhom sete odvrátila "kanára" a uhrala tri gemy za sebou, deviatu hru pri podaní Šarapovovej už nedotiahla do víťazného konca. Štvrtá nasadená Ruska si tromi fiftínmi v rade vybojovala mečbal a ten napokon premenila na celkový triumf.

Do 4. kola postúpila aj švajčiarska tenistka so slovenskými koreňmi Belinda Bencicová, keď zdolala Američanku Bethanie Mattekovú-Sandsovú z 1:51 h dvakrát 7:5.

dvojhra - 3. kolo:

Belinda Bencicová (30-Švaj.) - Bethanie Matteková-Sandsová (USA) 7:5, 7:5, CoCo Vandewegheová (USA) - Samantha Stosurová (22-Aus.) 6:2, 6:0, Maria Šarapovová (4-Rus.) - Irina Beguová (29-Rum.) 6:4, 6:3, Lucie Šafářova (6-ČR) - Sloane Stephensová (USA) 3:6, 6:3, 6:1

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalší výsldok.

ky

Vloženo: 03. 07. 2015       Kategorie: Tasr