• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Americká polícia zbavila Austrálčana Tomica obvinení

Melbourne 1. októbra (TASR) - Polícia v americkom Miami už nevyšetruje austrálskeho tenistu Bernarda Tomica v súvislosti s júlovým incidentom. Dvadsiatyprvý hráč svetového rebríčka ATP sa mal mužom zákona vyhrážať a vulgárne ich urážať po tom, ako prišli do jeho hotelového apartmánu riešiť rušenie nočného pokoja.

Tomic priznal, že v jeho izbe bola v tom čase párty a že ľudia sa zabávali hlasno, ale odmietol obvinenia z napadnutia policajtov. "Výpovede policajtov a hotelovej ochranky sa líšili v zásadných otázkach a preto sa vyšetrovateľ správne rozhodol, že prípad hodí za hlavu. My sme vedeli už predtým, že celá vec sa nemôže dostať až k súdu, lebo by tam neuspela," uviedol pre agentúru AAP Tomicov právnik Chad Piotrowski.

Tomic už mal problémy so zákonom predtým. Pred dvoma rokmi mu polícia v Melbourne zobrala vodičský preukaz po tom, ako ho usvedčila z opakovaného výrazného prekročenia povolenej rýchlosti. V roku 2012 ho vypočúvali po incidente, počas ktorého sa pobil s kamarátom počas nočného záťahu v Gold Coast. Žiadne obvinenia však vznesené neboli.

bm la

Vloženo: 01. 10. 2015       Kategorie: Tasr