• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Indoor: Juríková sa teší na hlavnú súťaž: "Super, že môžem hrať doma"

Bratislava 9. novembra (TASR) - Slovenská tenistka Lenka Juríková pred štartom turnaja ITF Slovak Indoor nemala veľké oči. Dva týždne užívala antibiotiká, v Aegon aréne bratislavského NTC však zvládla dvojkolovú kvalifikáciu a po triumfe 6:2, 6:3 nad Češkou Veronikou Vitkovskou postúpila do hlavnej súťaže.

Dvadsaťpäťročná Slovenka minulý týždeň vôbec netrénovala. "Prekonala som angínu, navyše v nedeľu v 1. kole kvalifikácie som musela absolvovať náročný duel proti Jane Jablonovskej. Dnes som sa cítila unavená. Výsledok je dosť skresľujúci, pretože Vítkovská hrala naozaj dobre. Musela som sa koncentrovať na každú loptičku," povedala v rozhovore pre TASR Juríková, ktorá hrá veľmi rada pred slovenskými fanúšikmi.

"Je super, že po štvorročnej prestávke je v Bratislave opäť turnaj ITF. Teším sa, že som postúpila do hlavnej súťaže, budem sa usilovať dostať čo najďalej. Celú moju sezónu poznačili problémy s kolenom. Teraz našťastie drží, no na harde je to predsa len zložitejšie ako na antuke, preto si pomáham podpornými páskami," dodala Juríková.

la /k dispozícii sú zvukové záznamy/

Vloženo: 09. 11. 2015       Kategorie: Tasr