• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis.Fed: Plíšková hrdinkou fedcupového finále v Prahe - ohlasy médií

Bratislava 16. novembra (TASR) - Ohlasy svetových médií na víťazstvo Česka nad Ruskom 3:2 vo finále tenisového Pohára federácie v Prahe:

idnes.cz "České tenistky opäť ovládli Fed Cup, Rusky zlomili v záverečnej štvorhre. Nadvláda žien pokračuje."

lidovky.cz: "Češky vyhrali Fed Cup. Po veľkej tenisovej dráme zdolali Rusko. V nedeľu domáce hráčky otočili z 1:2."

blesk.cz: "Češkám patrí Fed Cup. Rozhodla až dramatická štvorhra, hrdinkou víkendu je Plíšková. Karolína vybojovala v nedeľu dva body."

gazeta.ru: "Šarapovová sama na všetko nestačila, Vesninová s Pavľučenkovovou nezvládli záverečnú štvorhru."

sport-express.ru: "Rusko proti Česku nevyužilo vedenie 2:1. Šarapovová je napriek prehre šťastná, že mohla hrať vo finále za 'zbornú'."

Reuters (Angl.): "Plíšková českou hrdinkou pri triumfe nad Ruskom. Po víťazstve nad Pavľučenkovovou sa postarala o vyrovnávajúci bod a po boku Strýcovej uspela aj vo štvorhre."

dpa (Nem.): "Šarapovovej nebolo dopriate zdvihnúť nad hlavu fedcupovú trofej. Päťnásobná grandslamová šampiónka splnila svoju úlohu a vo dvojhrách získala dva body, na celkové víťazstvo to však nestačilo."

Gázzetta dello Sport (Tal.): "Pohár federácie korisťou českého tímu. Rusky utrpeli v Prahe k.o., rozhodla štvorhra."

AP (USA): "Češky získali v Prahe štvrtý fedcupový titul v priebehu posledných piatich rokov. V 02 aréne zvíťazili nad Ruskom v zápase, ktorý po terore v Paríži sprevádzali zvýšené bezpečnostné opatrenia."

L'Equipe (Fr.): "Češky obhájili prvenstvo v Pohári federácie. O víťazný bod sa vo štvorhre postarali Plíšková so Strýcovou."

la ny

Vloženo: 16. 11. 2015       Kategorie: Tasr