• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Fed: Kanaďanky v Bratislave definitívne bez Bouchardovej

Bratislava 11. apríla (TASR) - Kanadská tenisová jednotka Eugenie Bouchardová definitívne nepricestuje do Bratislavy na barážový zápas o účasť v II. svetovej skupine Pohára federácie proti Slovensku (16.-17. apríla na antuke v NTC). Pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu to potvrdil manažér kanadského tímu André Barette.

Bouchardová bola predvlani v Quebecu hlavnou strojkyňou kanadského postupu do svetovej skupiny, keď vo dvojhrách zdolala Kristínu Kučovú i Janu Čepelovú. "Eugenie si musí doliečiť zranenie brušného svalu z minulotýždňového turnaja v Charlestone. Štvrtou hráčkou tímu bude juniorka Charlotte Robillardová-Millettová," povedal pre stz.sk kanadský manažér.

Robillardová-Millettová mala priletieť v pondelok večer priamo z čínskeho Čcheng-tu, kde štartovala na ITF Junior Masters a obsadila konečné tretie miesto. Vo štvrťfinálovom prvom kole zdolala najlepšiu slovenskú juniorku Terezu Mihalíkovú. Okrem Robillardovej-Millettovej sú v Bratislave už všetky tri hráčky kapitána Sylvaina Bruneaua, Sandra Fichmanová priletela v pondelok ráno.

la

Vloženo: 11. 04. 2016       Kategorie: Tasr