• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Roland: Bacsinszká vyradila v osemfinále Venus Williamsovú (2)

Paríž 1. júna (TASR) - Svetová jednotka Serena Williamsová sa suverénnym spôsobom prebojovala do štvrťfinále na druhom grandslamovom podujatí roka Roland Garros v Paríži. Americká tenistka zdolala v osemfinále dvojhry osemnástu nasadenú Ukrajinku Jelinu Svitolinovú za 62 minút hladko 6:1, 6:1.

Duel sa mal pôvodne začať v pondelok, no pretrvávajúci dážď vo francúzskej metropole ho umožnil odohrať až v stredu. Obhajkyňa titulu a najvyššie nasadená hráčka nedala svojej súperke žiadnu šancu a postupom do štvrťfinále sa tak opäť priblížila k zisku 22. grandslamového titulu, čím by vyrovnala rekord Steffi Grafovej. V ďalšom kole narazí na kazašskú tenistku Juliu Putincevovú, ktorá vyradila dvanástku "pavúka" Carlu Suarezovú-Navarrovú zo Španielska vo dvoch setoch 7:5, 7:5.

dvojhra - osemfinále:

Serena Williamsová (1-USA) - Jelina Svitolinová (18-Ukr.) 6:1, 6:1, Timea Bacsinszká (8-Švajč.) - Venus Williamsová (9-USA) 6:2, 6:4, Kiki Bertensová (Hol.) - Madison Keysová (15-USA) 7:6 (4), 6:3, Julia Putincevová (Kaz.) - Carla Suarezová-Navarrová (12-Šp.) 7:5, 7:5

UPOZORNENIE: Správa je aktualizovaná v 2. odseku a rozšírená o ďalšie výsledky.

ms

Vloženo: 01. 06. 2016       Kategorie: Tasr