• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

OH2016-Tenis: Finále mixu v americkej réžii, V. Williamsová s rekordom (2)

Rio de Janeiro 14. augusta (TASR) - Finále olympijského turnaja v miešanej štvorhre prinesie súboj amerických tenisových párov. Rajeeva Rama a Venus Williamsovú vyzve Jack Sock s Bethanie Mattek-Sandsovou.

Rajeev Ram a Venus Williamsová postúpil do finále cez štvrtý nasadený pár Rohan Bopanna, Sania Mirzová z Indie po triumfe 2:6, 6:2 a 10:3 v tzv. supertajbrejku. Staršia zo sesterského dua Williamsových tak má istotu piatej medaily z olympijských hier, čím vyrovnala rekord Britky Kathleen McKaneovej. Tá vybojovala päť cenných kovov v tenise v 20-tych rokoch minulého storočia. V prípade triumfu sa stane prvou tenistkou s piatimi zlatými medailami, keď o jednu predstihne svoju sestru Serenu.

Jack Sock s Bethanie Mattek-Sandsovou v semifinále zvíťazili nad českou dvojicou Lucie Hradecká a Radek Štěpánek 6:4 a 7:6 (3).

miešaná štvorhra - semifinále:

Rajeev Ram, Venus Williamsová (USA) - Rohan Bopanna, Sania Mirzová (4-Ind.) 2:6, 6:2, 10:3, Jack Sock, Bethanie Mattek-Sandsová (USA) - Lucie Hradecká, Radek Štěpánek (ČR) 6:4, 7:6 (3)

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v texte a o ďalší výsledok

md mp ky

Vloženo: 14. 08. 2016       Kategorie: Tasr