• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: S.Williamsová s 88 nevynútenými chybami: "Nebola som vo svojom rytme" (3)

Auckland 4. januára (TASR) - Svetová tenisová dvojka Serena Williamsová prekvapujúco vypadla na turnaji ASB Classic v novozélandskom Aucklande už v druhom kole. Najvyššie nasadená hráčka nestačila na krajanku Madison Brengleovú, ktorej podľahla po trojsetovom boji 4:6, 7:6 (3), 4:6.

Williamsovej nevyšiel druhý zápas po štvormesačnej prestávke. S náročnými podmienkami, keď hráčkam znepríjemňoval hru silný vietor, sa nedokázala pasovať. V trojsetovej bitke spravila až 88 nevynútených chýb, vrátane dvojchyby pri rozhodujúcom bode. "Aspoň odídem preč od tohto počasia. Povedala by som, že to boli najhoršie podmienky, za akých som hrala. Moja súperka však hrala za rovnakého počasia, ale dokázala sa na to lepšie adaptovať. Nemám rada takéto počasie. Nedá sa zvíťaziť s toľkými chybami. Nebola som vo svojom rytme, nikdy som tak v živote nereturnovala. Je to trochu frustrujúce, pretože som v príprave tvrdo trénovala," citovala agentúra AP pozápasove vyjadrenie Williamsovej.

V ďalšom súboji Češka Barbora Strýcová zdolala krajanku Lucie Šafářovú v troch setoch 7:5, 3:6 a 7:6 (4) a postúpila do štvrťfinále, kde narazí na Američanku Lauren Davisovú.

dvojhra - 2. kolo:

Barbora Strýcová (4-ČR) - Lucie Šafářová (ČR) 7:5, 3:6, 7:6 (4), Jelena Ostapenková (7-Lot.) - Mirjana Lučičová-Baroniová (Chorv.) 6:2, 7:6 (3), Lauren Davisová (USA) - Kurumi Narová (Jap.) 6:3, 6:3, Naomi Osaková (Jap.) - Venus Williamsová (2-USA), V. Williamsová nenastúpila na zápas, Madison Brengleová (USA) - Serena Williamsová (1-USA) 6:4, 6:7 (3), 6:4, Julia Görgesová (Nem.) - Naomi Broadyová (V.Brit.) 7:5, 6:4

1. kolo:

Julia Görgesová (Nem.) - Anastasia Pavľučenkovová (6-Rus.) 6:3, 6:4, Naomi Broadyová (V.Brit.) - Danka Koviničová (Č.Hora) 7:6 (5), 6:3, Venus Williamsová (2-USA) - Jade Lewisová (N.Zéland) 7:6 (2), 6:2, Ana Konjuhová (8-Chorv.) - Kirsten Flipkensová (Belg.) 6:4, 3:6, 6:3

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v 2. odseku.

md ms

Vloženo: 04. 01. 2017       Kategorie: Tasr