• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Kvitová trénovala v Monaku s Rumunkou Gavrilovou

Monako 2. mája (TASR) - Česká tenistka Petra Kvitová pokračuje vo svojom pláne návratu na kurty. Po dvoch sústredeniach na Kanárskych ostrovoch momentálne trénuje v Monaku, kde si už ľahko zahrala s Rumunkou Oanou Gavrilovou.

Dvojnásobná víťazka Wimbledonu sa vlani v decembri v jej byte v Prostějove stala obeťou útoku. Neznámy páchateľ, ktorý sa vydával za revízneho technika kotla, ohrozoval tenistku nožom a porezal ju na ľavej ruke. Ešte v ten deň absolvovala Kvitová operáciu, počas ktorej jej lekári zašili poranené šľachy na článkoch všetkých prstov, poškodené mala aj dva nervy.

O svojom progrese informovala Kvitová na sociálnej sieti Instagram: "Dúfam, že vás tento obrázok urobí šťastnými tak, ako mňa! Som v Monaku a viete čo? Som späť na kurte, hrám s normálnymi loptičkami a mojou starou dobrou wilsonkou."

Češka sa zatiaľ nerozhodla vyškrtnúť zo zoznamu účastníčok grandslamového turnaja Roland Garros, jej štart na podujatí v Paríži je zatiaľ v rovine teórie. Reálnejšie sa javí účasť vo Wimbledone. Informoval portál idnes.cz.

md bm

Vloženo: 02. 05. 2017       Kategorie: Tasr