• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Rybáriková prehrala v 2. kole turnaja WTA v Toronte s Halepovou - SÚHRN

Toronto 10. augusta (TASR) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v 2. kole dvojhry na turnaji WTA v kanadskom Toronte. V pozícii lucky loserky prehrala s nasadenou dvojkou a obhjakyňou titulu Rumunkou Simonou Halepovou 3:6, 4:6. Turnajová trojka Nemka Angelique Kerberová postúpila do osemfinále po triumfe 6:4, 7:6 (5) nad Chorvátkou Donnou Vekičovovu.

Halepová sa môže stať prvou hráčkou po Švajčiarke Martine Hingisovej, ktorá vyhrá Rogers Cup dvakrát za sebou, vlani triumfovala v Montreale. Zápas s Rybárikovou označila za náročný. "Počas celého duelu sa ma zmocňovala frustrácia, Rybáriková totiž neustále menila rytmus hry. Je to jej štýl, pre každú súperku je veľmi nepríjemná. Snažila som sa ostať maximálne koncentrovaná a aj keď som v druhom sete spravila niekoľko ľahkých chýb, dotiahla som to do úspešného konca," povedala Halepová pre oficiálnu stránku WTA.

dvojhra - 2. kolo:

Simona Halepová (2-Rum.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 6:3, 6:4, Jekaterina Makarovová (Rus.) - Johanna Kontová (7-V. Brit.) 5:7, 7:6 (4), 6:3, Sloane Stephensová (USA) - Petra Kvitová (14-ČR) 7:6 (4), 3:6, 6:2, Angelique Kerberová (3-Nem.) - Donna Vekičová (Chor.) 6:4, 7:6 (5)

la

Vloženo: 10. 08. 2017       Kategorie: Tasr