• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-US Open: Rybáriková prehrala v 3. kole dvojhry s Muguruzovou Blancovou

New York 1. septembra (TASR) - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková neuspela v 3. kole dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Nasadenej trojke Španielke Garbine Muguruzovej Blancovej podľahla hladko 1:6, 1:6. Slovensko tak v New Yorku prišlo aj o svoje posledné želiezko v singli.

Rybáriková neodplatila wimbledonskej šampiónke semifinálovú prehru z trávy All England Clubu. Napriek prehre by mala po US Open prvýkrát v kariére figurovať v elitnej svetovej tridsiatke. Vo Flushing Meadows vyrovnala svoje singlové maximum z rokov 2008 a 2009.

Muguruzová mala proti Rybárikovej raketový štart, keď dvakrát prelomila podanie súperky a vybudovala si náskok 4:0. Rodáčka z Venezuely hrala rovnako ako vo Wimbledone agresívne, kvalitne podávala a po druhom servise Rybárikovej tlačila Slovenku do defenzívy.

Na začiatku druhého dejstva slovenská dvojka zobrala Muguruzovej podanie. Španielka však potom získala šesť gemov za sebou a suverénne postúpila do osemfinále. Muguruzová je tak stále v hre o post svetovej jednotky. V dueli o postup do štvrťfinále nastúpi proti trinástej nasadenej Češke Petre Kvitovej.

ženy - dvojhra - 3. kolo:

Garbine Muguruzová Blancová (3-Šp.) - Magdaléna RYBÁRIKOVÁ (SR) 6:1, 6:1

la

ˇ

Vloženo: 01. 09. 2017       Kategorie: Tasr