• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-PSO: Molčan po výhre: "Nie som úplne spokojný" (2)

Bratislava 11. novembra (TASR) - Slovenský tenista Alex Molčan postúpil do štvrťfinále dvojhry na challengri Peugeot Slovak Open v Bratislave. Vo štvrtkovom zápase 2. kola si poradil s Nemcom Tobiasom Kamkem v dvoch setoch 6:2 a 6:2.

Piaty nasadený hráč nastúpi v dueli o postup do semifinále proti Damirovi Džumhurovi, ktorý v prvom kole turnaja vyradil Norberat Gombosa.

V prvom sete sa Molčan po brejku vo štvrtej hre dostal do náskoku 4:1 a servis zobral svojmu súperovi aj vo ôsmej hre, keď využil v poradí druhý setbal. Takmer totožný scenár sa opakoval aj v druhom dejstve. Dvadsaťtriročný Slovák na dvorci dominoval a opäť brejkol Nemca dvakrát, čím si zabezpečil prienik medzi elitnú osmičku.

"Dostal som sa do tempa, ale súper mi pomohol nejakými lacnými bodmi. Nie som úplne spokojný, je to tak sedem z desať," povedal po zápase Molčan. "Teraz ma čaká Džumhur, bude to určité náročný zápas, pretože je to hráč, ktorý bol pomerne dlho v najlepšej stovke."

dvojhra - 2. kolo

Alex Molčan (SR-5) - Tobias Kamke (Nem.) 6:2, 6:2

štvorhra - štvrťfinále:

Denys Molčanov, Alexandr Nedovesov (Ukr./Kaz.-2) - Sergio Martos Gornes, Ramkuram Ramanathan (Šp./India) 6:4, 6:4, Frederico Ferreira Silva, Ergi Kirkin (Por./Tur.) - Miloš KAROL, Lukáš POKORNÝ (SR) 4:6, 6:1, 10:8

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o 4. odsek a ďalší výsledok.

ha mp

Vloženo: 11. 11. 2021       Kategorie: Tasr