• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

OTS: Bratia Bryanovci organizujú finančnú zbierku ?Rakety pre utečencov" na ...

OTS: Bratia Bryanovci organizujú finančnú zbierku ?Rakety pre utečencov" na podporu úsilia Jeliny Svitolinovej pre Ukrajinu

Bushove tenisové centrum oznamuje spustenie aukcie počas podujatia ?Tenis s hviezdami" 8. marca

Indian Wells 4. marca (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Bob a Mike Bryanovci oznámili, že počas podujatia BNP Paribas Open, ktoré sa bude konať od 8. do 20. marca, spustia finančnú aukciu ?Rakety pre utečencov" na podporu úsilia Jeliny Svitolinovej o poskytnutie humanitárnej pomoci ukrajinským utečencom.

Pred dvoma mesiacmi sa dvojčatá Bryanovci, ktorí sú historicky najúspešnejším tímom vo štvorhre ATP, zaviazali zúčastniť na podujatí ?Tenis s hviezdami", aby pomohli získať finančné prostriedky pre program Bush ACE Outreach a nadáciu Jeliny Svitolinovej.

Bryanovci podnikli niekoľko ciest do Texasu, aby podporili prácu programu Bush ACE Outreach. V roku 2018 hviezda WTA Jelina Svitolinová navštívila západný Texas, aby podporila program, a potom, čo videla tento program v akcii, rozhodla sa zriadiť svoju vlastnú nadáciu.

Tim Stallard, výkonný riaditeľ Bushovho tenisového centra, podnikol dve cesty do Kyjeva, aby podporil Jelinu Svitolinovú v jej úsilí, a bude organizovať nadchádzajúce podujatia na získavanie finančných prostriedkov v Indian Wells v Kalifornii 8. marca a v Austine v Texase 21. marca, ktoré budú prínosom program Bush ACE Outreach aj nadáciu Jeliny Svitolinovej.

?Program Bush ACE Outreach získal podporu Boba a Mika Bryanovcov a Jeliny Svitolinovej a sme hrdí na to, že môžeme pomôcť Jelininým programom na Ukrajine. Keď sme sledovali hrôzy odohrávajúce sa na Ukrajine, vedeli sme, že musíme urobiť viac," povedal Stallard.

Na finančnej aukcii ?Rakety pre utečencov" hviezdy ATP a WTA, vrátane legiend a aktuálnych šampiónov, podpíšu tenisové rakety a venujú ich do aukcie.

?Všetkým nám trhá srdce, keď vidíme tragédiu, ktorá sa odohráva na Ukrajine," povedal Bob Bryan.?Deti by mali byť na ihriskách a tenisových kurtoch, nie v bombových krytoch a vo vlakoch utekajúce zo svojich domovov. Tenisový svet je súdržná rodina a som presvedčený, že keď 8. marca spustíme aukciu, budeme mať úžasnú úroveň podpory od hráčov."

?Tenis s hviezdami" je charitatívne podujatie celebrít, ktorá sa koná v rezorte Omni Rancho Las Palmas. Jelina Svitolinová, Gaël Monfils, Bryan Brothers, Jessica Pegula, Frances Tiafoe, Jean-Julien Rojer a Nick Monroe budú hlavnými predstaviteľmi podujatia, predstavia sa tiež Thrills and Drills Clinic, celebrity Pro-Am a Happy hour meet-and-greet.

?Bolo mi potešením v priebehu rokov podporovať Jelinu Svitolinovú a jej nadáciu," povedal Cliff Drysdale. ?Jej krásny príbeh o láske, manželstve, srdečnosti a starostlivosti. Množstvo charitatívnych organizácií, ktoré si zaslúžia pomoc, môže byť skľučujúce ? ale táto príčina, šikanovanie Ukrajiny, nemôže byť jasnejšia."

Vstupenky a podrobnosti o podujatí ?Tenis s hviezdami" nájdete na https://cliffdrysdale.ticketspice.com/tennis-with-the-stars-2022

O PROGRAME BUSH ACE OUTREACH

ACE, ktorá bola spustená v roku 2016 v Bushovom tenisovom centre v Midland v Texase, bola vytvorená s cieľom odporúčať (Advise), radiť (Counsel) a povzbudzovať (Encourage) (ACE) mládež spojením pozitívnych vzorov so staršími deťmi prostredníctvom tenisu. ACE podporuje základné hodnoty športového ducha, integrity, sebadôvery a tvrdej práce. Program ACE Outreach poskytuje služby viac ako 40 000 deťom.

Ak potrebujete viac informácií

kontaktujte: Tim Stallard

tim@bushtenniscenter.org

(512) 576-4796

Logo ? https://mma.prnewswire.com/media/1758557/RFR_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Vloženo: 04. 03. 2022       Kategorie: Tasr