• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

OTS: Tenista K-SWISS, Cameron Norrie, porazil Davida Goffina a postúpil...

OTS: Tenista K-SWISS, Cameron Norrie, porazil Davida Goffina a postúpil do semifinále vo Wimbledone

LOS ANGELES 7. júla (TASR-OTS)- /PRNewswire/ - Ikonická americká tenisová značka K-SWISS s nadšením oznamuje, že ňou sponzorovaný športovec Cameron Norrie postúpi do semifinálového kola vo Wimbledone po tom, čo porazil Davida Goffina vo vzrušujúcom 5 setovom zápase. Britský tenista číslo 1, ktorý je aktuálne na 12. mieste rebríčka ATP, sa snaží pokračovať vo svojej najlepšej hre na grandslamovom turnaji.

K-Swiss

Norrie je tenistom K-SWISS od roku 2020. ?Naše partnerstvo s Camom sa začalo pred tromi rokmi. Páčil sa nám tento štýl hry a prístup ovládnuť na kurte všetko. Minulý rok sme mohli vidieť, ako sa s každým zápasom zlepšuje a rastie jeho sebavedomie. V roku 2021 bol nasadený na sedemdesiatom mieste rebríčka a zakončil ho na desiatom mieste. Keďže neustále investujeme do nášho tenisového biznisu na celom svete, opätovné podpísanie zmluvy s Camom, aby sa stal naším globálnym ambasádorom, bolo najvyššou prioritou. Boli sme veľmi nadšení a hrdí na to, že Cam bude súčasťou nášho K-Swiss tímu do roku 2024," hovorí Dave Grange, prezident medzinárodnej značky K-Swiss.

Obuv, ktorú si Norrie na turnaj vybral, je aj naďalej K-SWISS Ultrashot 3. Nové tenisky sú vyrobené pre súťaživého, agresívneho a silného tenistu, ktorý požaduje tie najlepšie parametre. Ultrashot 3 ponúkajú maximálne využitie energie s technológiou medzipodošvy Surge 7.0, podporou 360 Plantar Chassis Support pre neobmedzený bočný pohyb a Dragguard 7.0 začleneným do novej odolnej podošvy s vynikajúcou priľnavosťou a trakciou.

Okrem obuvi má Norrie na sebe aj novo prepracované oblečenie K-SWISS, tričko Heritage S/S a šortky Supercharge, ktoré sú inovatívne navrhnuté tak, aby boli pohodlné a funkčné. Ľahké materiály v kombinácii so skrytými uhlami a asymetrickou stranou vytvárajú aerodynamický progresívny vzhľad, ktorý nanovo definuje klasický tenisový outfit.

Dnes Norrie vyzeral a hral ako šampión. Outfity K-SWISS podobné tým, ktoré mal Norrie dnes na sebe vo Wimbledone, sú dostupné na K-Swiss.com.

O K-SWISS

Spoločnosť K-Swiss od začiatku poháňal podnikateľský duch, keď sa dvaja švajčiarski bratia presťahovali do Kalifornie, aby vytvorili značku obuvi zameranú na tenis. Ako vášniví lyžiari sa bratia inšpirovali koženými lyžiarskymi topánkami a vytvorili tenisovú obuv, ktorá podporovala agresívny pohyb zo strany na stranu. K-Swiss Classic, predstavená v roku 1966, bola prvou celokoženou tenisovou topánkou na svete. Rýchlo si získala celosvetové uznanie a stala sa prejavom štýlu na kurte aj mimo neho, bežne sa nosí vo vidieckych kluboch a rovnako módne v uliciach miest. Teraz, o 57 rokov neskôr, K-Swiss stavia na svojom dedičstve americkej tenisovej značky a píše nové kapitoly svojej preslávenej histórie. Spoločnosť K-Swiss, vzdávajúc hold tvrdej práci našich zakladateľov a súťažnej povahe hry, ktorá to všetko inšpirovala, sa sa venuje obliekaniu a inšpirácii ďalšej generácie tenistov.

Kontakty pre médiá:

k-SWISS

Olivia@kruppgroup.com

Cameron Norrie (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Logo ? https://mma.prnewswire.com/media/1854053/ks_heritage_horizontal_full_34_Logo.jpg

Foto ? https://mma.prnewswire.com/media/1854054/GettyImages_1406958010.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Vloženo: 07. 07. 2022       Kategorie: Tasr