• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Wimbledon: Kyrgios sa odhlásil, trápi ho zápästie: "Urobil som maximum"

Londýn 3. júla (TASR) ? Austrálsky tenista Nick Kyrgios sa v nedeľu odhlásil z Wimbledonu pre problémy so zápästím. Vlaňajší finalista tohto grandslamového turnaja to oznámil deň pred jeho začiatkom.

"Naozaj ma mrzí, že sa musím odhlásiť z tohtoročného Wimbledonu," citovala slová Kyrgiosa agentúra AFP. K zraneniu prišlo počas prípravy na minulotýždňový turnaj na Malorke, kde napokon nenastúpil. Celý rok sa navyše zotavoval z operácie kolena ? vynechal domáci Australian Open i Roland Garros a štartoval len na turnaji v Stuttgarte, kde vypadol v prvom kole.

"Urobil som maximum, aby som bol po operácii pripravený a aby som bol schopný znova prísť na Wimbledon. Počas návratu som mal bolesti v zápästí. Preventívna prehliadka ukázala roztrhnutý väz," opísal problémy Kyrgios. Následne dodal: "Vrátim sa, ako vždy. Oceňujem podporu od mojich fanúšikov."

Na Wimbledone mal nastúpiť v pondelok v prvom kole proti držiteľovi voľnej karty Davidovi Goffinovi z Belgicka. V úvodnej fáze ho nahradí lucky loser z kvalifikácie.



ha

Vloženo: 03. 07. 2023       Kategorie: Tasr