• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-JTBSO: Šramková skončila už v 1. kole, Jamrichová postúpila (2)

Bratislava 31. októbra (TASR) - Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa rozlúčila s domácim turnajom J&T Banka Slovak Open 2023 už v úvodnom kole. Druhá nasadená hráčka prehrala prekvapujúco hladko s kvalifikantkou Alevtinou Ibragimovovou z Ruska 1:6 a 3:6. Jej súperka sa v druhom kole stretne s ďalšou domácou zástupkyňou Renátou Jamrichovou, ktorá prešla cez Češku Julie Štruplovú v troch setoch 3:6, 6:2 a 6:3.

Mia Pohánková sa hneď pri svojej prvej účasti na turnaji žien prebojovala do 2. kola dvojhry. Pätnásťročná nádej zdolala Češku Anetu Laboutkovú 6:2, 6:3. Zverenka trénera Róberta Gašparetza dostala od organizátorov voľnú kartu a postúpila z kvalifikácie.

"Veľmi som si po vyhratom kvalifikačnom zápase verila a som šťastná, že pokračujem ešte ďalej. Hneď úvodný servis som prehrala čistou hrou a rýchlo bolo 0:2. Dokázala som sa však vyhecovať, dostala som sa do zápasu a v prvom sete som od toho momentu nestratila ani gem. V druhom sete to bola opäť rovnaká situácia, ale keď som to zvládla v prvom, verila som, že to dokážem znovu," zhodnotila Pohánková svoje vystúpenie pre oficiálnu webstránku Slovenského tenisového zväzu.



dvojhra - 1. kolo:

Mia POHÁNKOVÁ (SR) - Aneta Laboutková (ČR) 6:2, 6:3, Aneta Kučmová (ČR) - Katarína STREŠNÁKOVÁ (SR) 6:2, 6:2, Sofia Lansereová (Rus.) - Katarína KUŽMOVÁ (SR) 6:0, 6:3, Jesika Malečková (ČR) - Emma TÓTHOVÁ (SR) 6:2, 6:2, Dalma Galfiová (Maď.-3) - Radka ZELNÍČKOVÁ (SR) 6:4, 7:5, Ella Seidelová (Nem.-7) - Nina VARGOVÁ (SR) 7:5, 6:2, Renáta JAMRICHOVÁ (SR) - Julie Štruplová (ČR) 3:6, 6:2, 6:3, Alevtina Ibragimovová (Rus.) - Rebecca ŠRAMKOVÁ (SR-2) 6:1, 6:3



UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v perexe a o ďalšie výsledky.



tt ny ms

Vloženo: 31. 10. 2023       Kategorie: Tasr