• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Australian: Pegulová skončila v 2. kole dvojhry na rakete Burelovej (2)

Melbourne 18. januára (TASR) - Poľská tenistka Iga Swiateková postúpila do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V 2. kole zdolala v pozícii nasadenej jednotky Američanku Danielle Collinsovú 6:4, 3:6, 6:4. V rozhodujúcom sete otočila z 1:4. O prekvapenie sa postarala Francúzka Clara Burelová, ktorá vyradila piatu nasadenú Američanku Jessicu Pegulovú 6:4, 6:2.

Swiateková priznala, že v treťom sete jej nebolo všetko jedno. "Už som sa videla na letisku. Som hrdá, že som tento zápas ešte dokázala zachrániť a postúpiť do 3. kola. Danielle začala od druhého setu hrať dvakrát rýchlejšie, za niektorými loptičkami som sa ani nerozbehla. Stále som si však hovorila, že na takejto úrovni nemôže hrať do konca duelu a určite prídu aj z jej strany nejaké nevynútené chyby," uviedla trojnásobná šampiónka Roland Garros v pozápasovom rozhovore.



ženy - dvojhra - 2. kolo:

Clara Burelová (Fr.) - Jessica Pegulová (USA-5) 6:4, 6:2,

Oceane Dodinová (Fr.) - Martina Trevisanová (Tal.) 6:4, 6:4, Jasmine

Paoliniová (Tal.-26) - Tatjana Mariová (Nem.) 6:2, 6:3, Iga Swiateková (Poľ.-1) - Danielle Collinsová (USA) 6:4, 3:6, 6:4, Anna Kalinská (Rus.) - Arantxa Rusová (Hol.) 6:1, 7:5, Linda Nosková (ČR) - McCartney Kesslerová (USA) 6:3, 1:6, 6:4



UPOZORNENIE: Správa je rozšírená v perexe a o ďalšie výsledky.



la

Vloženo: 18. 01. 2024       Kategorie: Tasr