• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis-Australian: Djokovič sa vo štvrťfinále stretne s Fritzom (2)

Melbourne 21. januára (TASR) - Grécky tenista Stefanos Tsitsipas vypadol vo 4. kole dvojhry na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. V pozícii nasadenej sedmičky nestačil na Američana Taylora Fritza, podľahol mu 6:7, 7:5, 3:6, 3:6.

Dvadsaťšesťročný Fritz sa vo štvrťfinále stretne s Novakom Djokovičom. Srbský tenista deklasoval v štvrtom kole Francúza Adriana Mannarina. Za 1:46 hodiny dovolil súperovi uhrať len tri gemy a dvakrát mu udelil "kanára", keď zvíťazil 6:0, 6:0, 6:3. Triumfom vyrovnal rekord Rogera Federera s 58. postupom do grandslamového štvrťfinále. "Najlepšie sety za dlhé obdobie. V treťom som veľmi chcel skončiť zápas, pretože tlak na štadióne narastal. Musel som to dať nabok a sústrediť sa na dokončenie zápasu. Podával som veľmi dobre, celkovo to bol dobrý výkon," citovala najvyššie nasadeného hráča a najlepšieho tenistu rebríčka ATP agentúra AP.



výsledok - 4. kolo:

Taylor Fritz (USA-12) - Stefanos Tsitsipas (Gréc.-7) 7:6 (3), 5:7, 6:3, 6:3, Novak Djokovič (Srb-1) - Adrian Mannarino (Fr.-20) 6:0, 6:0, 6:3



UPOZORNENIE: Správa je rozšírená z briefu



wr ha

Vloženo: 21. 01. 2024       Kategorie: Tasr