• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr

 
Hlavní obsah stránky

Tenis: Lisická sa chce po pôrode vrátiť späť na dvorce

Berlín 24. júna (TASR) - Nemecká tenistka Sabine Lisická sa chce po pôrode vrátiť späť na dvorce. Bývalá finalistka Wimbledonu uviedla, že má stále veľa vášne pre tento šport.

Tridsaťštyriročná Lisická sa v roku 2013 dostala do finále grandslamového turnaja na tráve vo Wimbledone. V boji o titul však prehrala s Marion Bartoliovou z Francúzska 1:6, 4:6. Predtým vo štvrtom kole zdolala vtedajšiu svetovú jednotku Američanku Serenu Williamsovú.

Nemka nehrala od decembra, keď sa zúčastnila na turnaji ITF v Spojených arabských emirátoch. Lisická má porodiť svoje prvé dieťa na jeseň a až potom zváži svoj návrat. "Vrátim sa. Chcem z toho vyťažiť, čo najviac. Plánujem to však urobiť poriadne, stále mám motiváciu niečo dosiahnuť. Nechcem sa vrátiť na okruh, ak nebudem pripravená," uviedla.

Lisická bola najvyššie v rebríčku v máji 2012, keď jej patrilo 12. miesto. V priebehu rokov jej výkonnosť však klesala. Jej štvrtý a zatiaľ posledný titul v kariére získal v novembri 2014 a v súčasnosti jej patrí 445. priečka.



fk mp

Vloženo: 24. 06. 2024       Kategorie: Tasr