• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr


Tenis-US Open: Skupina demonštrantov vyjadrila podporu Djokovičovi

New York 29. augusta (TASR) - Skupina demonštrantov sa v pondelok zhromaždila pri vstupe do dejiska US Open a vyjadrila podporu Novakovi Djokovičovi. Srbský tenista sa minulý týždeň odhlásil zo záverečného grandslamového turnaja roka, pretože nie je za

29. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis-US Open: Garciová, Riskeová a Kalinská postúpili do 2. kola dvojhry

New York 29. augusta (TASR) - Francúzska tenistka Caroline Garciová postúpila s prehľadom do 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Víťazka podujatia WTA Tour v Cincinnati zdolala v úvodnom kole ako nasadená sedemnástka Rusku Kamillu Rachimo

29. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Petkovičová po US Open ukončí kariéru

Berlín 29. augusta (TASR) - Nemecká tenistka Andrea Petkovičová oznámila koniec kariéry. Posledným turnajom 34-ročnej hráčky bude nadchádzajúce záverečné grandslamové podujatie sezóny US Open.

29. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Rebríček ATP bez zmeny, vedie Medvedev, Molčan 40.

Londýn 29. augusta (TASR) - Ruský tenista Daniil Medvedev vedie aj naďalej svetový rebríček ATP. Druhý je Nemec Alexander Zverev, tretie miesto patrí Španielovi Rafaelovi Nadalovi. V prvej desiatke nenastali oproti predchádzajúcemu týždňu žiadne zmeny.

29. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Swiateková vedie rebríček WTA, Schmiedlovej patrí 115. priečka

Londýn 22. augusta (TASR) - Poľská tenistka Iga Swiateková aj naďalej vedie rebríček WTA. Na konte má 8605 bodov. Druhá je Estónka Anett Kontaveitová (4360) a tretia Grékyňa Maria Sakkariová (4190).

29. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Osaková vzdala hold Serene Willamsovej: "Zmenila tento šport"

New York 28. augusta (TASR) - Japonská tenistka Naomi Osaková vzdala v sobotu hold 23-násobnej grandslamovej šampiónke Serene Williamsovej za jej úžasnú kariéru. Uviedla, že do tenisu priviedla ľudí, ktorí o ňom predtým nikdy nepočuli.

28. 08. 2022
Tasr Více zde
 

TOP: Tenis: Serena Williamsová vydá svoju prvú detskú knižku

New York 28. augusta (TASR) - Americká tenistka Serena Williamsová oznámila, že o mesiac vyjde jej prvá detská kniha s názvom The Adventures of Qai Qai. Dvadsaťtrinásobná grandslamová šampiónka to uviedla na sociálnych sieťach.

28. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Mannarino zdolal Djereho vo finále turnaja ATP vo Winston-Saleme

Winston-Salem 28. augusta (TASR) - Francúz Adrian Mannarino sa stal víťazom tenisového turnaja ATP vo Winston-Saleme. Vo finále zdolal Lasla Djereho zo Srbska 7:6 (1), 6:4.

28. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Kasatkinová zdolala Savilleovú vo finále turnaja WTA v Granby

Granby 27. augusta (TASR) - Najvyššie nasadená tenistka Daria Kasatkinová z Ruska získala titul vo dvojhre na turnaji WTA v kanadskom Granby. Kasatkinová si vo finále poradila s deviatkou "pavúka" Dariou Savilleovou z Austrálie dvakrát 6:4.

28. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis-US Open: Sestry Williamsové dostali voľnú kartu do deblovej súťaže

New York 27. augusta (TASR) - Americké tenistky Serena a Venus Willimasové sa na grandslamovom turnaji US Open spoločne predstavia vo štvorhre. Sestry dostali od organizátorov voľnú kartu a vytvoria tandem po viac ako štyroch rokoch.

27. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Samsonovová zdolala Sasnovičovú vo finále turnaja WTA v Clevelande

Cleveland 27. augusta (TASR) - Ruská tenistka Ľudmila Samsonovová sa stala víťazkou turnaja WTA v Clevelande. V sobotňajšom finále zdolala Bielorusku Aleksandru Sasnovičovú nasadenú ako siedmu 6:1, 6:3 a získala tretí singlový titul na hlavnom profesio

27. 08. 2022
Tasr Více zde
 

Tenis: Wimbledonská šampiónka Rybakinová: "Necítim sa ako grandslamová víťazka"

New York 27. augusta (TASR) - Kazašská tenistka Jelena Rybakinová kritizovala spôsob zaobchádzania k nej od svojho triumfu vo Wimbledone. Na piatkovej tlačovej konferencii pred US Open povedala, že sa necítiť byť grandslamovou šampiónkou.

27. 08. 2022
Tasr Více zde