• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tasr

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tasr


Tenis: Nadal sa v Abú Zabí vrátil na kurty, prehral s Murraym

Abú Zabí 17. decembra (TASR) - Španielsky tenista Rafael Nadal odohral v piatok prvý zápas po viac ako štyroch mesiacoch. Dvadsaťnásobný grandslamový šampión podľahol v semifinále exhibičného turnaja v Abú Zabí Britovi Andymu Murraymu 3:6, 5:7.

17. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Del Potro sa vo februári plánuje vrátiť na kurty

Buenos Aires 17. decembra (TASR) - Argentínsky tenista Juan Martin del Potro plánuje návrat na kurty. Bývalá svetová trojka rebríčka ATP by sa chcela predstaviť na februárovom turnaji na domácej pôde v Buenos Aires.

17. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: ITF ocenila Djokoviča a Bartyovú ako koncoročné svetové jednotky

Londýn 16. decembra (TASR) - Medzinárodná tenisová federácia (ITF) oficiálne ocenila Srba Novaka Djokoviča a Austrálčanku Ashleigh Bartyovú ako majstrov sveta za rok 2021. Djokovič sa stal koncoročnou svetovou jednotkou rekordný siedmykrát, keď sa odpú

16. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Plíšková sa zranila počas tréningu, nebude štartovať na Australian Open

Melbourne 16. decembra (TASR) - Česká tenistka Karolína Plíšková nebude štartovať na januárovom Australian Open. Z úvodného grandslamového turnaja novej sezóny ju vyradilo zranenie pravej ruky.

16. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis-DC: Slováci proti Talianom na harde v bratislavskom NTC

Bratislava 15. decembra (TASR) - Slovenskí tenisti odohrajú zápas kvalifikácie o postup na finálový turnaj Davisovho pohára proti Taliansku na tvrdom povrchu v bratislavskom Národnom tenisovom centre. Stretnutie sa uskutoční 4.-5. marca 2022. Informova

15. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Thiem oddialil návrat, nepredstaví sa na exhibícii v Abú Zabí

Abú Zabí 14. decembra (TASR) - Rakúsky tenista Dominic Thiem oddialil svoj návrat do turnajového kolotoča po pauze zavinenej zranením zápästia. V decembri sa nepredstaví na exhibícii v Abú Zabí. Vlaňajší šampión US Open nútene pauzuje od júna.

14. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Šesť Maročanov dostalo tresty za porušenie protikorupčného programu

Londýn 14. decembra (TASR) - Medzinárodná agentúra pre tenisovú integritu (ITIA) potvrdila tresty pre šiestich marockých hráčov, ktorí porušili protikorupčný program. Najhoršie obišiel Ayoub Chakrouni, ktorý dostal doživotný dištanc a pokutu 10.000 USD

14. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Raducanuová mala pozitívny test, vynechá exhibičný turnaj v Abú Zabí

Abú Zabí 13. decembra (TASR) - Britská tenistka Emma Raducanuová mala pozitívny test na koronavírus a nezúčastní sa na exhibičnom turnaji v Abú Zabí. Ten mal byť súčasťou prípravy víťazky US Open na štart novej sezóny a na prvý grandslamový turnaj budú

13. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Mihalíková s Minnenovou získali deblový titul na turnaji WTA 125 v Angers

Agers 12. decembra (TASR) - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková spolu s Belgičankou Greet Minnenovou získali titul vo štvorhre na turnaji WTA 125 vo francúzskom Angers. Vo finále zdolali rumunsko-ruský pár Monica Niculescová, Vera Zvonariovová 4:6, 6:

12. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Zomrel Manuel Santana, prvý španielsky grandslamový víťaz

Madrid 11. decembra (TASR) - Vo veku 83 rokov zomrel bývalý španielsky tenista Manuel Santana. Do histórie sa zapísal ako prvý Španiel, ktorý triumfoval na grandslamovom turnaji.

11. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Murray ukončil spoluprácu s dlhoročným trénerom Delgadom

Londýn 10. decembra (TASR) - Britský tenista Andy Murray ukončil podľa medializovaných informácií spoluprácu s dlhoročným trénerom Jamiem Delgadom.

10. 12. 2021
Tasr Více zde
 

Tenis: Bartyová odštartuje novú sezónu v Adelaide, Nadal a Osaková v Melbourne

Melbourne 10. decembra (TASR) - Austrálska tenistka Ashleigh Bartyová odštartuje novú sezónu na turnaji WTA v Adelaide. Španiel Rafael Nadal a Japonka Naomi Osaková začnú rok 2022 na podujatí v Melbourne.

10. 12. 2021
Tasr Více zde