• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších dorasteniek

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od nedele 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou sú mladšie dorastenky. Usporiadateľom turnaja je TK Žilina, finálové vyvrcholenie je na programe v stredu 17. januára.

12. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Trojica Sloveniek do osmičky

Mia Pohánková, Natália Kročková a Soňa Depešová postúpili do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024. Kročková v druhom kole vyradila tretiu nasadenú Češku Magdalénu Smékalovú po víťazstve 6:2, 6:3, Depešová šestku pavúka Marii Slameníkovú 6:1, 6:2 a Pohánková rovnako Češku Terezu Krejčovú 6:4, 6:2. Menej úspešná bola Ema Mravcová, ktorá skončila pred bránami štvrťfinále. Vo vyrovnanom zápase podľahla Kazaške Nupbayovej v dvoch tajbrejkoch.

Dianie z turnaja môžete sledovať prostredníctvom LIVESTREAMU, rovnako ako priebežné výsledky zápasov zo všetkých kurtov na LIVESCORE.

FOTO: Dušan Barbuš

11. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Halové majstrovstvá Slovenska mladších dorastencov

Halové majstrovstvá Slovenska pokračujú od nedele 14. januára ďalšou vekovou kategóriou, ktorou je mladší dorast. Turnaj chlapcov hostí OZ ŠK Odema Púchov. Finálové zápasy sú na programe v stredu 17. januára.

10. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Štvorica Sloveniek ďalej

Štyri slovenské hráčky sa prebojovali do druhého kola dvojhry na medzinárodnom juniorskom turnaji ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024. Sú nimi Ema Mravcová, Mia Pohánková, Natália Kročková a Soňa Depešová. Mravcová vyradila vo vyrovnanom zápase nasadenú jednotku Luciu Urbanovú z Českej republiky, Pohánková aj Kročková si hladko poradili so svojimi súperkami. Držiteľka voľnej karty Depešová zdolala kvalifikantku z Ukrajiny v troch setoch.

Až ôsmi ďalší slovenskí hráči stroskotali v prvom kole. Turnaj sa pre mnohých z nich však nekončí, predstavia sa ešte vo štvorhre.

Dianie z turnaja môžete sledovať prostredníctvom LIVESTREAMU, rovnako ako priebežné výsledky zápasov zo všetkých kurtov na LIVESCORE.

FOTO: Dušan Barbuš

10. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: V hlavnej súťaži 12 Slovákov

Dvanásť slovenských reprezentantov sa predstaví v hlavnej súťaži dvojhry medzinárodného turnaja ITF J200 Slovak Junior Indoor 2024. V bratislavskom Národnom tenisovom centre budú bojovať piati chlapci a sedem dievčat. Medzi chlapcami sú to Marek Naňo a držitelia voľných kariet Daniel Balaščák, Filip Poklemba, Tomáš Talajka a Samuel Melaga. Z dievčat sa priamo do hlavnej súťaže dostali Ema Mravcová, Natália Kročková a Mia Pohánková, voľnú kartu majú Soňa Depešová, Tamara Šramková, Natália Koppová a Nikola Farkašová. Hlavná súťaž sa začína v stredu od 8.00 h.

09. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR starších žiačok vyhrala Viktória Nováková

Viktória Nováková (TC EMPIRE Trnava) sa stala víťazkou dvojhry aj štvorhry na halových majstrovstvách Slovenska starších žiačok v Tatranskej Lomnici. Vo finále si poradila s Ninou Košickou (TK Slovan Bratislava) 6:2, 6:3. Viktória si titul pripísala aj vo štvorhre, spolu so sestrou Simonou Novákovou (TC EMPIRE Trnava) zdolali pár Vivien Čemanová (Tenisová akadémia Prešov), Riana Rusnačková (MŠK Poprad-Tatry) 6:2, 6:4.

09. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

HMSR: Titul v kategórii starších žiakov získal Lörinčík

Max Lörinčík (TK Petržalka) získal titul vo dvojhre na halových majstrovstvách Slovenska starších žiakov. Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zdolal vo finále Juraja Kováčika (TK Slávia STU Bratislava) hladko 6:0, 6:1. Vo štvorhre sa z titulu tešili Tomáš Maruščák (TK Mladosť Košice) s Pavlom Liskom (TK Žilina), ktorí si vo finále poradili s Martinom Adamčom (TK Kúpele Piešťany) a Matteom Sansonom (TK Slávia STU Bratislava) 6:2, 3:6, 10-5.

FOTO: Dušan Barbuš

09. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI: Rozbehla sa kvalifikácia

V pondelok sa v Národnom tenisovom centre rozbehla kvalifikácia medzinárodného juniorského turnaja ITF J200 pod názvom Slovak Junior Indoor 2024. Dievčatá odohrali dve z troch kvalifikačných kôl, o postup do hlavnej súťaže bude v utorok zo Sloveniek bojovať Karolína Krajmer. Chlapci odohrali iba prvé kolo eliminácie, v ktorom bola úspešná pätica Dominik Mačej, Peter Zavacký, Marko Bekéni, Jakub Medveď a Xavier Jakubovič. Kvalifikácia pokračuje v bratislavskom NTC v utorok od 9.30 h.

Dianie z turnaja môžete sledovať prostredníctvom LIVESTREAMU, rovnako ako priebežné výsledky zápasov zo všetkých kurtov na LIVESCORE.

FOTO: Dušan Barbuš

08. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria Halových majstrovstiev Slovenska starších žiakov

V sobotu 6. januára sa na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava začali Halové majstrovstvá Slovenska v kategórii starších žiakov. Nasadenou jednotkou vo dvojhre je Filip Čierny (na snímke). Úvodný hrací deň zachytil fotoobjektívom Dušan Barbuš. Turnaj vyvrcholí finálovými zápasmi v utorok 9. januára.

07. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

SJI 2024: Program kvalifikácie

V nedeľu vyžrebovali v bratislavskom Národnom tenisovom centre kvalifikáciu medzinárodného juniorského turnaja hráčov do 18 rokov. Tridsiaty prvý ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2024 sa eliminačnými zápasmi začína 8. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Denis Peták a Lucie Urbanová, obaja z Českej republiky.

07. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Reprezentačné sústredenie hráčov v NTC

V Národnom tenisovom centre sa v termíne od 2. - 5. januára uskutočnilo sústredenie mladých hráčov a hráčok narodených v rokoch 2008 a 2009. Šesť chlapcov (Leon Sloboda, Marko Bekéni, Peter Zavacký, Dominik Mačej, Matúš Petráško, Šimon Dióssy) a šesť dievčat (Lea Belanská, Nikola Farkašová, Sofia Barháčová, Stella Cinkaničová, Nikol Sevald, Timea Gross) ho absolvovali pod vedením reprezentačných trénerov J. Balaša, R. Horvátha, M. Zathureckého, J. Sabovčíka, M. Mečířa ml. a kondičných trénerov D. Olasza a H. Fučíka. Okrem množstva tenisových a kondičných cvičení absolvovali hráči aj sedenie so športovým psychológom.

05. 01. 2024
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovak Junior Indoor 2024

Na začiatku januára sa v bratislavskom Národnom tenisovom centre koná už tradične medzinárodný juniorský turnaj hráčov do 18 rokov. Tridsiaty prvý ročník podujatia Slovak Junior Indoor 2024 sa kvalifikačnými zápasmi začína 8. januára, štart hlavnej súťaže je na programe o dva dni neskôr. V hlavnom pavúku dvojhry je 32 chlapcov a 32 dievčat. Nasadené jednotky by mali byť Denis Peták a Lucie Urbanová, obaja z Českej republiky.

02. 01. 2024
Tenis doma Více zde