• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Drugdová s dvomi titulmi na ITF J4 v Žiline

Salma Drugdová získala titul v dvojhre i štvorhre na medzinárodnom juniorskom turnaji kategórie ITF J4 v Piešťanoch. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila v singlovom finále nad Amy Suchou z Českej republiky a zdolala ju 7:5, 4:6, 7:5. Najlepším spomedzi slovenských chlapcov bol v dvojhre Samuel Kyjaci, ktorý sa prebojoval do semifinále. Medzi poslednými štyrmi nestačil na jednotku pavúka Simona Myslivca z Českej republiky a podľahol mu 2:6, 1:6. 

07. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J5 v Slovenskej Ľupči

V týždni od 8. augusta sa v Slovenskej Ľupči uskutoční medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J5 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Medzi dievčatami by najvyššie nasadenu hráčkou zo Sloveniek mala byť päťka podujatia Ester Gonosová, u chlapcov je to turnajová dvojka Michal Čurlej. Organizátori očakávajú účastníkov zo sedemnástich krajín. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.itftennis.com.

06. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný juniorský turnaj ITF J4 v Žiline

V týždni od 1. augusta sa v Žiline uskutoční medzinárodný juniorský turnaj kategórie ITF J4 chlapcov a dievčat do 18 rokov. Medzi dievčatami by najvyššie nasadenu hráčkou zo Sloveniek mala byť jednotka podujatia Salma Drugdová, u chlapcov je to turnajová dvojka Norbert Marošík. Viac informácií o turnaji nájdete na stránke www.itftennis.com.

01. 08. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Matúš: Je to obrovský impulz

Kapitánom mladých slovenských tenistov Renáty Jamrichovej a Daniela Balaščáka na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF 2022) v Banskej Bystrici bol Ján Matúš. Tréner Národného tenisového centra je zároveň aj osobným trénerom dvojnásobnej zlatej medailistky Renáty Jamrichovej. Úspech svojej pätnásťročnej zverenky a jej parťáka zhodnotil nasledovne: "Úspech Renáty a Daniela potvrdzuje, že na Slovensku máme tenisové talenty, ktoré sa vedia presadiť v medzinárodnej konkurencii. Je to skvelý výsledok."

30. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF: Odovzdávanie medailí

Renáta Jamrichová a Daniel Balaščák majú od soboty svoje zlaté medaily z Európskeho olympijského festivalu mládeže (EYOF) už pri sebe. Jamrichová v pozícii najvyššie nasadenej hráčky ovládla dievčenskú dvojhru a spolu s Balaščákom triumfovali aj vo štvorhre. Na slávnostnom ceremoniáli sa zúčastnil aj bývalý šiesty hráč sveta a aktuálne splnomocnenec vlády SR pre mládež a šport Karol Kučera.

30. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF: SR má zlato aj z mixu!

Renáta Jamrichová s Danielom Balaščákom získali na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF) v Banskej Bystrici zlatú medailu v miešanej štvorhre. Vo finále zdolali rumunský pár Gabriel Ghetu, Eva Ionescová 6:4, 7:5. Zverenka trénera Jána Matúša a kondičného Ladislava Olasza predtým vybojovala najcennejší kov aj v dievčenskom singli.

29. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF: Jamrichová má zlato!

Renáta Jamrichová získala na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF) v Banskej Bystrici zlatú medailu vo dvojhre. Vo finále v pozícii nasadenej jednotky deklasovala Nemku Philippu Färberovú 6:1, 6:0 za 50 minút. "Som veľmi šťastná. Nečakala som, že to dopadne takto na výbornú. Bol to nečakane rýchly zápas," zhodnotila pätnásťročná hráčka NTC.

29. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF: Jamrichová o zlato!

Renáta Jamrichová má v dvojhre na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF) v Banskej Bystrici istú minimálne striebornú medailu. Jednotka pavúka zdolala v piatkovom semifinále štvrtú nasadenú Rumunku Evu Ionescuovú 6:4, 5:7, 7:5. Zverenka trénera Jána Matúša sa v súboji o zlato stretne s Nemkou Philippou Färberovou.

29. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

SR U18 v Piešťanoch do finále

V piešťanskej kvalifikačnej skupine ME hráčov do 18 rokov je Slovensko najvyššie nasadené. V tíme kapitána Ľubomíra Kurhajca figurujú Peter Naď, Peter Benjamín Privara a Michal Krajčí. V prvom kole malo Slovensko voľný žreb. V semifinále narazilo na tretiu nasadenú Veľkú Britániu, nad ktorou zvíťazilo 2:1. V prvej dvojhre síce Michal Krajčí prehral, no vyrovnanie zabezpečil Peter Benjamín Privara a spolu s Petrom Naďom rozhodli vo štvorhre o postupe Slovenska do finále. V tom si chlapci zmerajú sily s rovesníkmi zo Srbska. Turnaj sa tradične hrá na dvorcoch TK Kúpele Piešťany.

28. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodné majstrovstvá SR seniorov a senioriek v Levoči

V dňoch 6. - 9. augusta 2022 sa v Levoči uskutočnia Medzinárodné majstrovstvá Slovenska seniorov a senioriek. Turnaj je zaradený do kategórie ITF S100 a nesie názov Slovak Open. Pre prihlásenie sa na turnaj: www.itftennis.com. Bližšie informácie o turnaji nájdete na stránke www.tc92levoca.eu.

28. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF: Slováci o medaily!

Renáta Jamrichová zabojuje na Európskom olympijskom festivale mládeže (EYOF) o medailu vo dvojhre i v mixe. Vo štvrtok zvíťazila vo štvrťfinále dvojhry v pozícii nasadenej jednotky nad Irem Kurtovou z Turecka 6:4, 4:6 , 6:3 a postúpila v Banskej Bystrici medzi najlepšie kvarteto. Jamrichová prehrala vôbec prvý set na turnaji.

28. 07. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

EYOF 2022 v BB sa začal

Európsky olympijský festival mládeže (EYOF) je jedným z vrcholných podujatí pre mladých európskych športovcov, ktorí chcú získať medzinárodné skúsenosti. Organizujú ho v spolupráci s hostiteľskými mestami Európske olympijské výbory, ktoré majú na podujatie aj exkluzívne práva. EYOF je najväčším európskym multišportovým podujatím pre mladých športovcov vo veku od 14 do 18 rokov. Športovci sa v letných i zimných športoch stretávajú v dvojročných cykloch. EYOF sa koná pod záštitou Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV).

20. 07. 2022
Tenis doma Více zde