• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Zavacký a Cinkaničová víťazmi LMR staršieho žiactva na východe

Peter Zavacký (Tenis Komplex Košice) získal titul vo dvojhre na letných regionálnych majstrovstvách starších žiakov na východe. Vo finále si poradil so Šimonom Dióssym (Tenisová akadémia Prešov) 6:3, 6:4. Dióssy sa z prvenstva tešil vo štvorhre spolu s Martinom Šuchterom (TK DRANaM Košice). Vo finále zdolali Zavackého s Tomášom Maruščákom (TK Mladosť Košice) 6:3, 4:6, 10-8.

18. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Farkašová zvíťazila medzi staršími žiačkami na strednom Slovensku

Nikola Farkašová (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) získala titul na letných regionálnych majstrovstvách starších žiačok na strednom Slovensku. Na dvorcoch TK Žilina zdolala vo finále Deanu Tatiersku (TK Sparta Považská Bystrica) 6:2, 7:5. Vo štvorhre sa z titulu tešili Sofia Pauková (TK Rajec) s Kristínou Kubalovou (TK Žilina), ktoré vo vyrovnanom súboji o titul zdolali Nikolu Farkašovú s Dominikou Petríkovou (TC BASELINE Banská Bystrica) 2:6, 6:4, 10-8.

17. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

TEJT 1 U14 v Piešťanoch: Titul pre Pohánkovú

Mia Pohánková získala titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch. Tretia nasadená hráčka si v slovenskom finále poradila s dvojkou pavúka Soňou Depešovou a zdolala ju 6:4, 6:4. Pohánková si okrem singlového titulu pripísala na dvorcoch TK Kúpele v sobotu aj deblový titul.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

15. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

TEJT 1 U14 v Piešťanoch: Slovenské finále dievčat

Soňa Depešová a Mia Pohánková zabojujú proti sebe o titul vo dvojhre na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch. Druhá nasadená Depešová si v semifinále hladko poradila so štvorkou pavúka Juliou Paštikovou z Českej republiky a zdolala ju 6:2, 6:1. Ešte ľahšiu cestu mala v semifinále tretia nasadená Pohánková, ktorej Češka Veronika Sekerková, jednotka podujatia, za stavu 3:0 v prvom sete zápas skrečovala.

14. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

TEJT 1 U14 v Piešťanoch: Depešová a Pohánková do semifinále

Soňa Depešová a Mia Pohánková (na snímke) sa prebojovali do semifinále dvojhry na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch. Obe si vo štvrťfinálových zápasoch poradili so súperkou 2:0 na sety a v sobotu na dvorcoch TK Kúpele zabojujú o postup do finále. Pred bránami semifinále zostala Kali Šupová, ktorá nestačila na najvyššie nasadenú Češku Sekerkovú. Pohánková a Depešová zabojujú v sobotu proti sebe aj vo finále štvorhry.

13. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Križan a Košická víťazmi LMR mladších žiakov v Bratislave

Richard Križan (TK LOVE 4 tennis Bratislava) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev mladších žiakov v Bratislave.Vo finále si hladko poradil s Jurajom Kováčikom (TK Slávia STU Bratislava) 6:1, 6:0. Chlapci sa spolu tešili z deblového titulu po finálovom víťazstve 6:4, 7:5 nad domácimi hráčmi z TK Petržalka Andrejom Adamovićom a Maxom Lörinčíkom.

12. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch

Trojica Sloveniek Kali Šupová, Mia Pohánková a Soňa Depešová sa prebojovala do štvrťfinále dvojhry na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch. Šupová s Depešovou prechádzajú zatiaľ pavúkom bez straty setu, Pohánková odohrala najvyrovnanejší zápas hneď v prvom kole, v ktorom otáčala vývoj proti krajanke Sofii Barháčovej.

Medzi chlapcami už Slovensko vo dvojhre zastúpenie nemá, v treťom kole vypadol aj posledný z domácich hráčov Leon Sloboda.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

12. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzinárodný turnaj TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch

V 64-člennom pavúku hlavnej časti chlapcov na medzinárodnom turnaji TEJT 1 do 14 rokov v Piešťanoch bolo 23 Slovákov. Z nich sa do druhého kola prebojovali štyria hráči: Martin Bobošík, Leon Sloboda, Matúš Petráško a Peter Zavacký. Do tretieho kola postúpil iba jedenásty nasadený Leon Sloboda, ktorý svoje stretnutie odohrá vo štvrtok.

Domácich dievčat štartovalo v hlavnom pavúku 34, najvyššie nasadenou Slovenkou je Soňa Depešová, dvojka pavúka. Do druhého kola postúpilo jedenásť dievčat, z nich sa v treťom kole predstaví šestica Kali Šupová, Mia Pohánková, Lea Belanská, Nikol Sevald, Lujza Zimenová a Soňa Depešová. Zápasy o postup do štvrťfinále sú rovnako naplánované na štvrtok.

VIAC INFORMÁCIÍ O TURNAJI

12. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Maruščák s dvomi titulmi medzi mladšími žiakmi na východe

Na dvorcoch 1. TC Humenné sa konali letné majstrovstvá východoslovenského regiónu mladšieho žiactva. Víťazom dvojhry sa stal Tomáš Maruščák (TK Mladosť Košice), ktorý vo finále zdolal Marcusa Adama (TJ Sokol Prešov) 6:1, 6:3. Chlapci sa spolu tešili z deblového titulu po hladko víťazstve nad dvojicou Michal Gallo (1. TK Rožňava), Dominik Štofan (TK Mladosť Košice) 6:0, 6:0. 

11. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Novotná zvíťazila medzi mladšími žiačkami na strednom Slovensku

Simona Novotná (TK Žilina) získala titul na letných regionálnych majstrovstvách mladších žiačok na strednom Slovensku. Na dvorcoch Lieskovského tenisového klubu-LTC zdolala v tesnom finále domácu Nelu Tužinskú 3:6, 6:4, 6:3. Novotná spolu s klubovou spoluhráčkou Ninou Čaplovičovou zvíťazila aj vo štvorhre. V jednoznačnom finále zdolali Nelu Tužinskú s Dominikou Pavlovičovou (TA Edmund Pavlík Banská Bystrica) hladko 6:1, 6:1.

11. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

LMR dorastencov v Bratislave pre Mravcovú a Fintu

Lukáš Finta (TK Slovan Bratislava) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev Slovenska dorastencov. Na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava zdolal vo finále klubového spoluhráča Nikolasa Pauloviča 6:2, 7:5. Obaja finalisti si bok po boku zahrali aj o titul vo štvorhre. Nad ich sily boli vo finále  Nathan André Halahija (TK Jednotka Bratislava) so Xavierom Jakubovičom (TK LOVE 4 tennis Bratislava), ktorí zvíťazili 7:6, 6:3.

10. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Adamča a Bachanová víťazmi LMR mladšieho žiactva na západe

Na kurtoch TC Topoľčany sa uskutočnili Letné majstrovstvá Západoslovenského tenisového zväzu v kategórii mladšieho žiactva. Medzi chlapcami zvíťazil vo dvojhre Martin Adamča (TK ESO Piešťany), keď vo finále zdolal Artura Bartovica (TK Kúpele Piešťany) 7:6(2), 6:1. Bartovic si titul pripísal vo štvorhre, po boku klubového spoluhráča Jakuba Rusnáka zvíťazili nad párom Martin Adamča, Martin Kazárik (TC EMPIRE Trnava) 6:0, 6:3.

10. 05. 2022
Tenis doma Více zde