• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Čierny víťazom LMR mladších žiakov na strednom Slovensku

Filip Čierny (ŠK Pepas Slovenská Ľupča) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev v kategórii mladších žiakov na strednom Slovensku. Vo finále zdolal na domácich dvorcoch v Slovenskej Ľupči Martina Čellára (Šport Park Lúčky) 6:2, 6:2. Čierny si okrem singlového titulu pripísal aj prvenstvo vo štvorhre, spolu s Filipom Gondom (Top tennis academy Zvolen) zdolali Richarda Palugu (TK Žilina) s Matúšom Papuščákom (ŠK Pepas Slovenská Ľupča) 7:5, 6:2.

09. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga - celkové poradie

Víťazmi Extraligy 2022 sa stali muži MŠK Poprad-Tatry a ženy TK Slovan Bratislava. Oba tímy obhájili vlaňajšie prvenstvo. Kým pre Poprad je to celkovo druhý titul, Slovan sa z celkového prvenstva tešil už štrnásty raz. Prinášame celkové poradie extraligových tímov v tohtoročnej súťaži.

06. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul pre MŠK Poprad-Tatry

Hráči MŠK Poprad-Tatry získali titul v Extralige 2022. Vo finále zvíťazili nad TK Slávia STU Bratislava 4:1 a obhájili tak vlaňajšie prvenstvo. Pre klub je to druhý extraligový titul. Vo dvojhrách postupne bodovali Tristan-Samuel Weissborn, Jaroslav Pospíšil, Lukáš Klein a Andrej Martin. Jediný bod Slávie získal Ivan Košec. Po dohode kapitánov sa štvorhry za rozhodnutého stavu nehrali.

06. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovan opäť obhájil titul

Hráčky TK Slovan Bratislava získali titul v slovenskej extralige v ročníku 2022. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava najtesnejším rozdielom 4:3 a obhájili vlaňajšie prvenstvo. Pre slovanistky je to celkovo štrnásty extraligový titul, tretí v rade. Po dvojhrách vyhrávali belasé hráčky 3:2, keď body postupne získali Michaela Hončová, Nikola Daubnerová a Anika Jašková. Rozhodujúci bod v debli pre tím kapitánky Radky Zrubákovej získali Anika Jašková s Ninou Vargovou, ktoré zvíťazili v supertajbrejku nad Katarinou Zavackou so Sandrou Jamrichovou 10-6 v supertajbrejku.

06. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Sledujte finále mužskej extraligy

Slovenský tenisový zväz v spolupráci so spoločnosťou Tipex 2004 prináša tenisovým priaznivcom možnosť sledovať naživo finálové stretnutie Extraligy mužov 2022, ktoré je na programe v piatok 6. mája od 9.00 h a prostredníctvom livestreamulivescore sa môžete aj vy preniesť do Popradu, kde si v súboji o titul zmerajú sily MŠK Poprad-Tatry s TK Slávia STU Bratislava.

05. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Opakovanie vlaňajšieho finále

Hráči TK Slávia STU Bratislava sa prebojovali do finále mužskej časti Extraligy 2022. V semifinálovom zápase hladko zvíťazili na dvorcoch TC BASELINE Banská Bystrica 5:0 a v piatok zabojujú o titul. Ich finálovým súperom budú rovnako ako vlani tenisti MŠK Poprad-Tatry, ktorí vyradili ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice rovnako jednoznačným skóre 6:0. 

04. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovanistky môžu obhájiť titul

Hráčky TK Slovan Bratislava zvíťazili v semifinále ženskej časti Extraligy 2022 nad družstvom TK Kúpele Piešťany 5:2 a v piatok budú obhajovať vlaňajší titul. Ich finálovými súperkami budú rovnako ako minulý rok tenistky TC EMPIRE Trnava, ktoré zvíťazili na dvorcoch TK Slávia SPU Nitra najtesnejším rozdielom 4:3.

04. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Molčan: Extraligu hrám rád

V prvom kole extraligy mužov, najvyššej domácej súťaže družstiev, si zahral aj najlepší slovenský singlista Alex Molčan. Vo farbách TK Slávia STU Bratislava získal v pozícii jednotky pre svoj tím rozhodujúci štvrtý bod a Slávia v bratislavskom derby zdolala Slovan 4:1. Štvorhry sa za rozhodnutého stavu už nehrali.

02. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Obhajcovia extraligy do semi

V pondelok sme spoznali semifinalistov mužskej aj ženskej tenisovej Extraligy 2022. Medzi mužmi postúpil ďalej obhajca vlaňajšieho titulu MŠK Poprad Tatry, ktorý na domácej pôde zvíťazil nad Lieskovským tenisovým klubom najtesnejším rozdielom 4:3. V semifinálovom dueli si zmerajú sily s ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice, ktoré zdolali TK Love4Tennis Bratislava rovnako 4:3. Druhé semifinále obstarajú TK Slávia STU Bratislava, ktorý v bratislavskom derby zvíťazil nad Slovanom hladko 4:1. Súperom Slávie bude TC BASELINE Banská Bystrica po víťazstve 4:1 nad Drakmi z Matúškova.

02. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Extraliga už v pondelok

Extraliga, najvyššia slovenská tenisová súťaž družstiev mužov a žien, sa začína už v pondelok 2. mája. Tenisové boje vyvrcholia finálovými stretnutiami v piatok 6. mája. Prvenstvo obhajujú muži TK Poprad-Tatry. Tí vlani získali svoj vôbec prvý titul v najvyššej súťaži. Medzi ženami sa z prvenstva tešili hráčky TK Slovan Bratislava. Dovedna to bol už ich trinásty titul a sú najúspešnejším klubom v počte prvenstiev medzi ženami.

02. 05. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

V Humennom budú hostiť turnaj TEJT 2 do 12 rokov

Na dvorcoch TK Humenné sa v júni odohrá turnaj pre deti do 12 rokov pod hlavičkou Tennis Europe Junior Tour. Bude niesť názov 1st Alibaba Cup U12 2022 (5. - 11. 6. 2022). Je to jeden z troch turnajov vo vekovej kategórii do 12 rokov, ktorý sa počas roka na Slovensku uskutoční. Nasledujúce dva sú na pláne v septembri rovnako v Humennom.

OFICIÁLNY PLAGÁT PODUJATIA

29. 04. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Sústredenia detí a žiactva na strednom Slovensku

Stredoslovenský tenisový zväz (SsTZ) zorganizoval minulý týždeň dve jarné sústredenia talentovanej mládeže. V Prievidzi boli sústredené deti do 10 rokov a v Lieskovci mladšie a staršie žiactvo. Obe sústredenia boli zamerané na hernú prax, kondičnú a mentálnu prípravu hráčok a hráčov pred letnou sezónou 2022. Všetci zúčastnení pristúpili k sústredeniam s veľkým nasadením a bolo vidieť ich radosť hry. Organizátori im pripravili pestrý a zodpovedne premyslený program, aby sa v tenise mohli naďalej zlepšovať.

22. 04. 2022
Tenis doma Více zde