• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

Áčko dorastu v Lieskovci pre Tótha

Bence Tóth (TKM Betliar) sa stal víťazom áčkového turnaja dorastencov v Lieskovci. Vo finále dvojhry si poradil so Samuelom Guzoňom (JJ Tenis Trnava) a zvíťazil 6:3, 6:4. Vo štvorhre sa singloví finalisti tešili z titulu spolu, keď v poslednom zápase turnaja zdolali  Michala Čurleja (TK Žilina) s Matejom Muránskym (TC BASELINE Banská Bystrica) 6:3, 6:3.

16. 03. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Zimenová s titulom na áčku v Púchove medzi staršími žiačkami

Lujza Zimenová (TK Žilina) sa stala víťazkou dvojhry na áčkovom turnaji starších žiačok v Púchove. Vo finále si poradila s Kali Šupovou (TK HSC Piešťany) 6:2, 7:5. Obe dievčatá sa prebojovali aj do finále štvorhry. Z víťazstva sa tešila Šupová, ktorá spolu s Nelou Kuriľákovou (TK Profitennis Academy Prešov) zdolala Zimenovú s Deanou Tatierskou (TK Sparta Považská Bystrica) 7:5, 6:2.

27. 01. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Áčko starších žiakov na Slávii pre Bekéniho

Marko Bekéni (Tenis team Nové Zámky) sa stal víťazom turnaja starších žiakov kategórie A na dvorcoch TK Slávia STU Bratislava. Najvyššie nasadený hráč si vo finále dvojhry poradil s Martinom Matunákom (TK Slovan Bratislava) a zvíťazil 6:1, 6:2. Matunák si titul odniesol vo štvorhre. Spolu s Matúšom Petráškom (TK Žilina) zdolali vo finále pár Peter Danko, Lukáš Chren (obaja TK Slávia STU Bratislava) hladko 6:1, 6:2.

25. 01. 2022
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazi Detského DC a FC

V celoslovenskom finále 16. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP zvíťazili v Národnom tenisovom centre chlapci TK Petržalka a dievčatá TK Žilina A. Petržalka zdolala v chlapčenskom finále TK Slávia STU Bratislava 4:1, rovnakým skóre si dievčatá zo Žiliny poradili s TK Slovan Bratislava. Najbojovnejšími hráčmi v celoslovenskom finále boli Richard Paluga a Nina Čaplovičová (obaja TK Žilina). O najbojovnejšom hráčovi a hráčke rozhodoval počet vyhratých gemov. V prípade rovnosti u viacerých hráčov potom rozhodoval počet stratených gemov.

02. 10. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Začal sa Detský DC a FC

Celoslovenské finále 16. ročníka Detského Davis Cupu a Fed Cupu s Nadáciou SPP sa začalo v Národnom tenisovom centre vo štvrtok ráno súbojmi predkola. Na podujatí štartuje stovka detí do 10 rokov, ako každoročne po 12 družstiev chlapcov a dievčat, ktoré sa na finálový turnaj prebojovali postupne z oblastných a regionálnych kôl.

Tento rok trvá turnaj tri dni, vyvrcholenie je na programe v sobotu. Žiaľ, kvôli pandémii Covid-19 sa neuskutoční tradičná populárna akcia Peugeot Tennis Day.

FOTO: Dušan Barbuš

30. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Detský DC a FC do 8 rokov - regionálne kolá objektívom

Cez víkend (25. - 26. septembra) sa uskutočnilo regionálne kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu do 8 rokov. Prinášame vám fotografie z jednotlivých dejísk, ktoré nám zaslali organizátori. SÚPISKY A VÝSLEDKY

27. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Kategóriu 45+ ovládli Kúpele Piešťany

V kategórii 45+ sa z majstrovského titulu družstiev tešil TK Kúpele Piešťany. Vo finále si poradil s domácim TK Elite Team Nové Zámky 3:2. Víťazný tím nastúpil vo finále v zložení Patrik Drozd, Milan Kyseľ, Michael Valek, Richard Nebyla a Andrej Bartovic. Na treťom mieste skončil TK Slávia STU Bratislava, na štvrtom TK Slovan Bratislava.

21. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: V kategórii 65+ zvíťazil TC Slávia UPJŠ Košice

Majstrami Slovenska družstiev v kategórii 65+ sa stali hráči TC Slávia UPJŠ Košice. Tím štartoval v zložení Karol Hingis, Pavel Krempaský, Milan Matejovský a Jozef Chobot. Na druhom mieste skončil TKM - Tenisový klub Madunice, tretie miesto patrí tímu TC Topoľčany a štvrté TJ Záhorák Bratislava.

20. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Fotogaléria regionálneho kola Detského DC a FC

Cez víkend (4. - 6. septembra) sa uskutočnilo regionálne kolo Detského Davis Cupu a Fed Cupu. Z každého regiónu postupujú tri najlepšie tímy do celoslovenského finále, ktoré sa už tradične uskutoční v Národnom tenisovom centre na prelome septembra a októbra. Prinášame vám fotografie z jednotlivých dejísk, ktoré nám zaslali organizátori.

VÝSLEDKY A POSTUPUJÚCE TÍMY

08. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: V kategórii 55+ zvíťazil TK Sabinov

Majstrami Slovenska družstiev v kategórii 55+ sa stali hráči TK Sabinov. Tím štartoval v zložení Ján Župa, Richard Both a Miroslav Tuleja. Na druhom mieste skončil domáci TK Pro Set Bratislava, tretie miesto patrí tímu TC Topoľčany a štvrté TKM Martin.

07. 09. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Víťazmi áčka dorastu na Slovane Dao a Pavlechová

Oliver Dung Em Dao (TK Slávia STU Bratislava) a Katarína Pavlechová (TennisTradex NMnV) ) sa stali víťazmi dorasteneckého turnaja kategórie A na Slovane. Dao si vo finále dvojhry poradil s Norbertom Marošíkom (Lieskovský tenisový klub-LTC) 6:3, 6:2. Fináloví súperi z dvojhry sa spolu radovali vo finále štvorhry, v ktorom zdolali Kristiána Jančiho (TA Rimavská Sobota) s Marcusom Masarčinom (TK LOVE 4 tennis Bratislava) 6:3, 6:2.

28. 08. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Titul pre mladšie žiačky TK Žilina

Mladšie žiačky TK Žilina získali titul majsteriek Slovenska družstiev, keď vo finále na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zvíťazili nad domácim tímom 4:3. Vo finále nastúpil majstrovský tím v zložení: Simona Novotná, Rebeka Mikuličková, Alena Uherčíková, Deana Tatierska, Lujza Zimenová, kapitán Michal Bača. Na treťom mieste skončil tím TJ Sokol Prešov.

26. 08. 2021
Tenis doma Více zde