• PEUGEOT
  • J&T BANKA
  • COOP JEDNOTA
  • ADIFEX

Tenis doma

Navigácia » Hlavná stránka » Tenis EP » Tenis doma

 
news img

M SR družstiev: Titul pre dorastencov TK Mladosť Košice

Majstrom Slovenska družstiev dorastencov sa na dvorcoch TC EMPIRE Trnava stalo družstvo TK Mladosť Košice.  Vo finále si poradili s TK Slávia STU Bratislava a zvíťazili 4:3 na zápasy. V tíme víťazov boli Peter Naď, Radovan Michalik, Michal Krajčí, Pavel Keľo, Samuel Jerlija a Jakub Madej. Kapitánom družstva bol Martin Jedinák. Na treťom mieste sa umiestnil TK Slovan Bratislava.

25. 08. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Zvíťazili dorastenky TK LOVE 4 tennis Bratislava

Dorastenky TK LOVE 4 tennis Bratislava sa stali majsterkami Slovenska družstiev. Na dvorcoch TK Žilina zdolali vo finále TK Slovan Bratislava najtesnejším rozdielom 4:3. Za víťazný tím nastúpili vo finále Emma Tóthová, Sofia Ifailovová, Noemi Babíková, Dominika Pirohová a Sára Šarinová. Kapitánom bol Matej Klobušovský. Na treťom mieste skončilo družstvo TK Kúpele Piešťany.

23. 08. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR družstiev: Titul pre mladších žiakov BASELINE B. Bystrica

Mladší žiaci TC BASELINE Banská Bystrica získali titul majstrov Slovenska družstiev, keď vo finále na dvorcoch TK Humenné zvíťazili nad TK LOVE 4 tennis Bratislava presvedčivo 6:1. Zloženie majstrovského tímu: Dávid Ondrášik, Matej Lipták, Jozef Karas, Matúš Petráško, Leon Sloboda, kapitán Radovan Sloboda. Na treťom mieste skončil tím TK Kúpele Piešťany.

23. 08. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

M SR starších žiakov: Víťazmi Poklemba a Žabková

Filip Poklemba (TK Slávia STU Bratislava) a Kiara Žabková (TC EMPIRE Trnava) sa stali víťazmi letných majstrovstiev Slovenska starších žiakov. Na dvorcoch TK Kúpele Piešťany zdolala vo finále Žabková domácu hráčku Soňu Depešovú 6:3, 6:3. U chlapcov sa z titulu tešil Poklemba po víťazstve 6:3, 6:4 nad Matejom Markovičom (OZ ŠK Odema Púchov). Vo štvorhre sa presadili Daniel Balaščák s Filipom Drábom (obaja Tenisová akadémia Prešov), ktorí zvíťazili nad Michaelom Jankechom s Lukášom Hanušovským (obaja TK Sparta Považská Bystrica) hladko 6:1, 6:3.

30. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Borguľová vyhrala staršie žiačky na strednom Slovensku

Sandra Borguľová (TC BASELINE Banská Bystrica) sa stala víťazkou starších žiačok na letných majstrovstvách stredoslovenského regiónu. Vo finálovom zápase na dvorcoch v Lieskovskom tenisovom klube zvíťazila nad Dominikou Petríkovou (ŠKT Kremnica) 6:2, 7:5. Borguľová sa z víťazstva tešila aj vo štvorhre. Po boku Kristíny Kucbelovej (TK TENNis FUN B. Bystrica) zdolali Timeu Trebuľovú s Larou Košútovou (Lieskovský tenisový klub-LTC/TK Hriňová) 4:1, 4:2.

21. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Peugeot extraliga 2021 - celkové poradie súťaže

Víťazmi Peugeot extraligy 2021 sa stali muži MŠK Poprad-Tatry a ženy TK Slovan Bratislava. Kým pre Popradčanov to bol prvý titul v najvyššej slovenskej súťaži družstiev, Bratislavčanky sa z celkového víťazstva radujú už trinásty raz. Prinášame celkové poradie extraligových tímov v tohtoročnej súťaži.

21. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovanistky obhájili titul

Hráčky TK Slovan Bratislava získali titul v slovenskej Peugeot extralige v ročníku 2021. Vo finále zdolali TC EMPIRE Trnava 4:1 a obhájili vlaňajšie prvenstvo. Pre slovanistky je to celkovo trinásty extraligový titul. O všetkom bolo rozhodnuté už po dvojhrách. Body domácich získali postupne Nina Vargová, Anika Jašková, Belinda Benčičová a Miriam Kolodziejová. Jediný bod Trnavy pripísala Linda Nosková. Za rozhodnutého stavu sa štvorhry nehrali.

21. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Titul pre MŠK Poprad-Tatry

Hráči MŠK Poprad-Tatry získali titul v Peugeot extralige 2021. Vo finále prerušili štvorročnú nadvládu tímu TK Slávia STU Bratislava a zvíťazili najtesnejším rozdielom 4:3. Pre klub je to vôbec prvý extraligový titul. Po dvojhrách prehrávali Popradčania 2:3, no deblové dvojice Andrej Martin s Michalom Pažickým a Jaroslav Pospíšil s Patrikom Fabianom otočili stav stretnutia v prospech hosťujúceho družstva.

FOTO: Dušan Barbuš

21. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Medzi staršími žiakmi na východe Balaščák a Kolesárová

Daniel Balaščák (Tenisová akadémia Prešov) vyhral letné regionálne majstrovstvá starších žiakov na východnom Slovensku. Vo finále si hladko poradil s klubovým spoluhráčom Filipom Drábom 6:2, 6:1. Chlapci spolu na dvorcoch v Spišskej Novej Vsi ovládli aj štvorhru po finálovom víťazstve nad Jakubom Madejom (TK Mladosť Košice) a Eliasom Kralom (Tenisová akadémia Prešov) 6:3, 7:5.

20. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Sedliak a Žuffová zvíťazili na strednom Slovensku

Šimon Sedliak (Lieskovský tenisový klub –LTC) sa stal víťazom letných regionálnych majstrovstiev Slovenska mužov. Na dvorcoch TK Baník Prievidza zdolal vo finále Tomáša Pavlovského (TC BASELINE Banská Bystrica) v napínavom finále 4:6, 7:6(4), 7:5. Sedliak sa prebojoval spolu s klubovým spoluhráčom Filipom Kucbeľom aj do finále štvorhry, no titul nezískali. Nad ich sily boli Ivo Verčík s Michalom Čurlejom (obaja TK Žilina), ktorí zvíťazili 3:6, 7:6(4), 13-11.

20. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Slávia o piaty titul v rade

Hráči TK Slávia STU Bratislava sa prebojovali do finále mužskej časti Peugeot extraligy 2021. V semifinálovom zápase zvíťazili na dvorcoch TC Draci Matúškovo 4:1 a v piatok zabojujú už o piaty titul v rade za sebou. Ich finálovým súperom budú tenisti MŠK Poprad-Tatry, ktorí vyradili vlaňajšieho finalistu TK LOVE 4 Tennis Bratislava 4:1. 

19. 05. 2021
Tenis doma Více zde
 
news img

Slovan o titul proti Trnave

Hráčky TK Slovan Bratislava zvíťazili v semifinále ženskej časti Peugeot extraligy 2021 nad družstvom TK Žilina 5:0 a v piatok budú obhajovať vlaňajší titul. Ich finálovými súperkami budú rovnako ako minulý rok tenistky TC EMPIRE Trnava, ktoré zvíťazili na dvorcoch TK Kúpele Piešťany najtesnejším rozdielom 4:3.

19. 05. 2021
Tenis doma Více zde